Bim'deki ürünler hakkında..

lastikli çarşafınıda beğendim.birkaç hafta öncekinden iyiyidi.o zman aldığım için tekrar almak istemedim.almamaış olsaydım kesin alırıdm.

Aktüel ürün almadım.. Geçen hafta %50 dana %50 tavuk dönerini denemiştim çok memnun kaldım Tost makinasında yapıyorum,iki tarafıda eşit pişiyor.bugün tekrar aldım.Akşamüstü gittim gerçi aktüel
ürünler talan olmuştu hiçbirşey yoktu.Sadece ramazan tatlıları vs vardı.

bende bugün golden rose allık aldım iki tane 206 ve 209 nolu renkleri hoş bide 1ytlye 2li elbezlerden alıdım

Sabah 9da gdip yatak örtüsü aldım..çarşaf takımınıda alıcakdım ama haftaya havlu geliomuş ondan alıcam..yatak örtüsünü beğendim gayet hoş durdu günlük kullanım için..

Allıklar geçen haftadan kalmış olmasın geçen baktım dove ısıdan korumak için olan sprey maskara bide bi kaç ruj vardı rujlar erimiş maskaranın fırçasıda istediğim gbi değildi allıkta kalmamıştı gene geldiyse gene bakayım bari

önceden kalması imkansız
çünkü geçen hafta allıkların hepsi ben bimi dolaşırken bitti
allık her hafta oluor cnm geç gittiysen eğer bulamamış olabilirsin
diorum ya 1 saat gecikssem yetişemiyorm

kızlar otomobil koltuk kılıfıda çok güzel
biz mavi-siyahı aldık çok yakıştı polomuza...

Bu arada bir arkadaş bimin tuzundan bahsetmiş,kesinlikle katılıyorum berbat..!
toz gibi,etkisiz ve hemen nemleniyor..

kızlar haftaya kek kalıbı geliyor bende almayı düşünüyorumbilmiyorumkismile
daha önce alan oldumu kullananların yorumlarını bekliyorum kaydirigubbakcemile5

ben tahsildaroğlu lor alıyorum birde içinden çıkan tariften cheese cake yapıyorum ki sormayın gitsin süper süper süper...

Bu arada bir arkadaş bimin tuzundan bahsetmiş,kesinlikle katılıyorum berbat..!
toz gibi,etkisiz ve hemen nemleniyor..

canım bulaşık makine tuzundanmı bahsediyosunuz yoksa normal tuzmu bilemedim
ben arka sayfalarda sormuştum yanıtlayan olmadı bulaşık makine tuzundan kullanan ve memnun olan varmı
ben bi sefer kullandım ama kapağında kalıp şeklinde tuz kalıntısı kaldı makinedenmi yoksa tuzdan mı diye merak rttim

ben kullanıyorum bulaşık makinası için olan tuzdan..memnunum.herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.toz deterjanını da kullanıyorum.

X