Bim'deki ürünler hakkında..

91511630.jpg

mesajlarda görünmüyo sanırım buraya koydum

un kullanıyorum ama sütlü tatlılar için..kek poğaça su böreği baklava için sinangil yada söke kullanıyorum en iyisi bence..

yeri değil ama dün hamile oldugumu öğrendim resmen mucize bebek bizimkisi hem pko hastasıyım hem dr um eylülde tadaviye başlaayacaktı minik kuzumuz kalktı geldi teyzeleri neyse dun dedeme gidecektik idrarda 2 çizgiyi görünce dr um kanda bakalım emin olalım dedi kan tahlini beklemek istedi eşim 1 saat o 1 saatte hastne etrafındaki tüm marketleri g4ezmek zorunda kaldık kafamız dağılsın diye gezerken bebeğimin şansı herhalde diplişner buldum birde diş macununu aldık colgate in çok begendik bugun yürüyüşe cıkınca br tane daha alıp yedekleyeceğiz

hayırlı olsun...:nazar:

Selamlar kızlar bir şey sorucam bimin ununu denediniz mi? un alıcam ama hangisi iyi bilemiyorum

ben kullanıyorum...annemin tavssiyesiyle almışdık...memnunum hem uygun fiyatlı
hem de güzel mayalı poğaça ve keki güzel oluyor...el açması börek yapamadığım
için onu denemedim bilmiyorumkismileama güzel olur her şeyi kanımcazemuszemus

Kızlar bu hafta yatak örtüsü geliyo.bunu almayı düşünüyorum nası sizceeee ?
Bide lastikli çarşaf takımı,normalde lastikli havlu kullanıodum ama yenilemem lazım.acaba buda tutarmı nevresimi bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $1_buyuk_81243570_yatak_oortusu.jpg
    $1_buyuk_81243570_yatak_oortusu.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
geçen hafta sabahın köründe kalkıp makyaj malzemesi almaya gittim.rimel ve allık aldım.allık güzel tam istedğim renk ama rimel kötü çıktı.bide aklım dove ısı koruyucusunda kaldıbilmiyorumkismile

dondurulmuş patatesini çok beğeniyorum ben
dondurulmuş sigara böreği falan nasıl acaba bebekle ani misafir zor oluyorda tadan var mı ?

X