- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elseve arı sütü özlü saç kremi, colgate 2 si bir arada diş macunu birde kırmızı olanından ruj aldım..
ruj aldım almasınada sonradan rengi biraz iddialı geldi sanki..Başka bnm gbi alıpta memnun olan veya olmayan var mı ya fikir almam laZIM kafam karıştı şimdi :1no2:
elseve arı sütü özlü saç kremi, colgate 2 si bir arada diş macunu birde kırmızı olanından ruj aldım..
ruj aldım almasınada sonradan rengi biraz iddialı geldi sanki..Başka bnm gbi alıpta memnun olan veya olmayan var mı ya fikir almam laZIM kafam karıştı şimdi :1no2:
selam kzlar bende bim mudavimiyim ama yeni taşındığm semtte yok hatta hiç bi market yok acaba nasl istekte bulunurum ki bende istiyorum bimmmm
neyse alışverişe merkeze indiğimde belinor sir ağda bandı aldım 4.95 tl içinde bisürü var memnun kaldım bilginize
ben et dönerini sürekli alırım..
tavaya az sıvı yağ koyup üzerine kekik pul biber ekerim sotelerim kızarana kadar .
pilav üstüne müthiş oluyor..
tavuk dönerini denemedim hiç
bu seferde onu alıcam bakalım nasıl çıkacak..
arkadaşlar bu aktüel ürünler hangi zamanlar oluyor bilen varmıı ?
dün öğleden sonra gittim golden roselar tabi seçilmiş ...iki ruj kalmış ama rengini beğenmedim...
iki allık kalmış onun da rengini beğenmedim..rimel den de birkaç tane kalmış diplener dan hiç yokdu böyle olacağını biliyordum ama erken gidemedimbilmiyorumkismile
yumuşatıcının hangi rengi daha kalıcı ve güzel kokuyor
deneyenler yorum bekliyorum
tşk
a.s.