Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar su böreği yufkası var BıM de
aldım birazdan yapıcam bakalım nasıl olucak

su böreği yufkasını bilmiyorum ama baklavalık yufka hiç iyi değildi.bir süre önce alıp yaptım ama tatsız tuzsuz resmen çatır çutur bişe oldu.şimdi ismini hatırlamıyorum ama başka bir baklavalık yufka vardı ablam almış onda yapmıştık harikaydı hatta o markanın internet sitesi ve tarifleri bile vardı sanırım afillo diye bir markaydı

selam kızlarr...bugün bimin dondurulmuş kayseri mantısından aldım.bunu fırına vermek lazım ya haşlamadan,fırınlamadan haşlasam nasıl olurki:nazar:siz nasıl yapıyorsunuz..arkadaşlarlan yapıp yiycezde kısmetse..

sağol canım cevabın için.peki o zaman ben biraz çözdüreyim direk kaynar suya atayım..dondurulmuş olandan söz ediyosun değilmi karışıklı olmasındaşutarafagitti

Canım dondurulmuş ürünleri çözdürmene gerek yok,direk kaynar suya atabilirsin mantıyı.Şimdiden afiyet olsun....cokacimcoook

Evet dondurulmuş mantıyı biraz dışarda beklettikten sonra pişirirseniz daha lezzetli olur.ki zira zaten onu çok sulu yapmamak lazım.yogurtlu sarmısaklı yapıcaksanız o mantıyı zaten sulandırıcaktır.ama direk pişirsenizde birsey olmaz...önemli olan ayarını tutturabilmek :)

tamam kızlar saolun ...ben önceden buzdolabının alt rafına koyup orda çözdürücem biraz...sonra fırınlamadan direk haşlicam..yerimseniben

X