Bim'deki ürünler hakkında..

Kızlar Bim eskiden tuvalet kağıtlarında iyiydi,şimdi elimizde parçalanıyor.Çoğu ürünü oradan alıyorum, spreyli yağçöz devamlı elimin altında çok memnunum.Haydi hepimiz gidelimde, tuvalet kağıtları hakkında şikayet yazalım.Okeymi?

biraz önce bimden dalin şampuan seti aldım çokta ucuza.içinde şampuan,bebe yağı,pudra,pişik krem,ıslak mendil çokta ucuza geldi.normalde başka markette bebe yağı sordum 13 dedi.bunun hepsini 15 aldım

bnm de deterjanlarımın çoğu bitmiş
pazartesi hayırlısıyla güldal kireç çöüzcüsü bulut yumuşatıcısı palmolive duş jelini almayı düşünüyorum
herkes şikayetçiyse tuvalet kağıdından bim onu muhkakak dikkate alacak ve düzeltecektir

hanımlar hem dalin seti .ok uygun hem de makarna tenceresini kayınpederim almış bugün..görümcem beğendiğini söyledi bilginize..

osmanoğlu tavuk göğsü ve kazandibi çok güzel hergün alıyorum üstüne dondurma döküp yiyorum su böreği yufkasını aldım en son çok güzel oldu böreğim temizlkik bezlerinden çok memnnum mikrofiber olanlarından

bende alayım ozaman artık, biçok ürününden memnundum zaten, makarnasınıda deniyim... buarada geçen gün dondurulmuş mantısından aldım, pişince kocaman oldular ama gayet lezzettiydi, bide ben mantı haşlanırken suyuna bulyon atıyorum daha güzel oluyor, löp löp indirdim mideye kaydirigubbakcemile3 fiyatıda çok uygun 1.85

bende eskiden mantısını çok alırdım ama şimdi almıyorum :umursamaz:çünkü içinden çok sert bir kıl çıktı ne olduğunu anlayamadım midem bulandı artık almıyorum :eek:lmaz:

mantıyı bende alıyorum tek dezavantajı kocaman olması evet.kaydirigubbakcemile3

bende eskiden mantısını çok alırdım ama şimdi almıyorum :umursamaz:çünkü içinden çok sert bir kıl çıktı ne olduğunu anlayamadım midem bulandı artık almıyorum :eek:lmaz:

aa ölemi bilmiyorumkismile neyse ben kılı buluncaya kadar devam almaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mantıyı bende alıyorum tek dezavantajı kocaman olması evet.kaydirigubbakcemile3

evet ya, adıda kayseri mantısı güya, ki kayseri mantısı için 1kaşığa 40 adet sığıcak derler, maşallah bu 1kaşığa 1 tane ancak kaydirigubbakcemile3
ama lezzetine laf yok, hemende pişiyor en fazla 10dk bayanssulusmile

ya yemek yaparken evde bazen çıkıyo kıl canım .mesela ben ne kadar dikkat etsemde bazen buluyorum yani

ya yemek yaparken evde bazen çıkıyo kıl canım .mesela ben ne kadar dikkat etsemde bazen buluyorum yani

tabikide canım pişirdiğimiz yemeklerin içinden kıl çıkması hepimizin başına geliyordur ama evde çıkan kılın neye ait olduğunu biliyorsun ama hazır gıdaların içine ne konulduğunu bilemiyoruzmafoldumben

X