Bim'deki ürünler hakkında..

puding olarak kampayada gelen çikolatalı pudungi çok güzeldi ben ondan aldım 3 lü paket galibi 2 50 gibi birşeydi markasıda nestle markette bitmemişse tavsiye ederimzemuszemus

liste yapmış bide ya sempatiksalakcinni

Kuzum ben oranın pedini beğenmiyorum ya sen kullandın mı ki daha evvel ?

Mayası iyi oluyor oranın evet ben de bazen bim den alıyorum.

Pudingi iyi çıkmıyor diyordu kızkardeşim

ben de tesadüfen oranın pediyle tanıştım iş yerinde apansız hastalanınca arkadaş vermişti pamuksu böyle üstü kotex gibi aynı kotexe 4 liraya yakın para verip çöpe atıyorum o gün bugündür bimden alıyorum pedimi. hışırdamıyo toplanmıyo tahriş etmiyo yalnız bi normali var bi de gece keşke ultra uzun da olsa

canım bide dostun peynirini dene çok lezzetli.biz sürekli alıyoruz ve severek tüketiyoruzbuyrunnnnnnnnn

tamam canım bı de onu deneyelım bakalım saol tavsıyen ıcın

ay burdan okuyup triplex gofret aldım, hiç güzel değildi, sumak sen tavsiye ettin dimi onu kız:mymeka:

he ya ıyyy bana da çok kötü geldi tadı
anam nasıl kızıyor her kk da duydugunda gıdıp alma kör olmayasıca dıyor ama nafıle
napak deneye yanıla öğrenicizzzzemuszemus

ben dün aldım canım evde yapılanlar gibi incecik değil onu söyliyim ha birazda sanki fazla pişmiş gibiydi ama tadı güzeldi zeytin yağlı dolma tadındacokacimcoook

tamam saol canım alıp deneyeyim bugun:hulya:

he ya ıyyy bana da çok kötü geldi tadı
anam nasıl kızıyor her kk da duydugunda gıdıp alma kör olmayasıca dıyor ama nafıle
napak deneye yanıla öğrenicizzzzemuszemus

ooohhh be, ben mi anormalim demeye başlamıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en çok çerezlerini alıyorum çok güzel ve taze annem zeytinlerini alıyor genelde ürünleri güzel

geçende billur tuzun kutuda olanları var ya , onların minik boylarından vardı, çok hoşuma gitti tipi, onlardan aldımkaydirigubbakcemile3

evet berk çay gerçekten kötü.yengem bir keresinde paketini lipton zannetmiş almış.

hiç beğenmemiştik.......

cep için ıslak mendileri de güzel oluyor hep alıyorum.
yeşil ve mor paketin kokusu güzel.
triplex gofreti beğenmeyenler var demek.
damak tadı.
yaprak sarmasını alıyorum bazan çeşit olsun diye.

ben de tesadüfen oranın pediyle tanıştım iş yerinde apansız hastalanınca arkadaş vermişti pamuksu böyle üstü kotex gibi aynı kotexe 4 liraya yakın para verip çöpe atıyorum o gün bugündür bimden alıyorum pedimi. hışırdamıyo toplanmıyo tahriş etmiyo yalnız bi normali var bi de gece keşke ultra uzun da olsa

aynen canım pedi hem iyi hemde uygun ama dediğin gibi birde uzununu çıkarsalar çok iyi olacaka.s

arkadaşlar yarın güzel şeyler geliyo bime tansiyon aleti falan çok uygun bi bakın isterseniz

yaaaa burda bim yok yakındada yok sadece netten takip ediyorum bnde,keşke muştada olsa burda herşey çok pahalı ya

X