Bim'deki ürünler hakkında..

ben de bugün banyo paspas takımından aldım mavisini ve yine mavi sabunluk vs takımını aldım. değişiklik olsun banyomuzda dedim:KK70:

Günlük pedi,pastaları,çamaşır suyu,çöp poşetleri,yoğurdu, sıvı bulaşık deterjanı güzel..yerimseniben

bende bugün bime gittim oğlanla tavsiyeleriniz üzere bime girip alışveriş yapmamışımdır hiçolumunekankayizsmile
bizim semtte 3 tane bim var gezmek olsun dedim en uzağına gittim, bikaç ıvır zıvır alırım sensörlü lambalar gelmiş onlara bakarım dedim ama doldurdum poşetleri eve gelene kadar da canım çıktı bebek arabasıylakafamçokkarıştı

aldıklarım şöyle test ettikten sonra da yazarım memnuniyetimi sempatiksalakcinni

bayan 3 lü slip
2 li bay çorap
un kurabiyesi
bergamut özlü çay
tek porsyon profiterol
konsantre içecek
centro gofret
kokulu çöp torbası
baget tavuk
bulgur pilavı
pamuk
bulyon
çikolata sosu
ton balığı
milföy hamuru
acılı ezme
çiğ köfte
hyperbon sakız
pizza
sarımsak
bebişime minik sıcak su torbası

sempatiksalakcinni

bebek bezi temizlik malzemeleri süt ürünleri de almaya eşimle gitmeyi düşünüyorum

canım ben gece için olandan hiç almadım ama normal olandan daha mı uzun:uhm:
benim aldığım scarletin normalide içinde 10 tane varbilmiyorumkismile

evet uzun olanı gece pedi boyunda zaten üstünde gece diyo ben ultra uzun baktım yok. normal var bi de bu gece olanın içince 7 tane var

pöfff çiğköftesi ne acıymışşşkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
bende bimden alışveriş yapıyorum.en sevdiklerim
bebek bezi
aks yüzey temizleyici
pasta tabanı vs
ayrıca diital baskül nevresim takımı ayak havlusu göz kalemi ve makyaj çantası aldım oldukçada memnunum.ha birde alezle ortopedik yastık .hepsi harika ya

ben dün su torbası aldım çok kötü hemen patladı su akıtıyor aldığıma pişman oldum

bende bugün bime gittim oğlanla tavsiyeleriniz üzere bime girip alışveriş yapmamışımdır hiçolumunekankayizsmile
bizim semtte 3 tane bim var gezmek olsun dedim en uzağına gittim, bikaç ıvır zıvır alırım sensörlü lambalar gelmiş onlara bakarım dedim ama doldurdum poşetleri eve gelene kadar da canım çıktı bebek arabasıylakafamçokkarıştı

aldıklarım şöyle test ettikten sonra da yazarım memnuniyetimi sempatiksalakcinni

bayan 3 lü slip
2 li bay çorap
un kurabiyesi
bergamut özlü çay
tek porsyon profiterol
konsantre içecek
centro gofret
kokulu çöp torbası
baget tavuk
bulgur pilavı
pamuk
bulyon
çikolata sosu
ton balığı
milföy hamuru
acılı ezme
çiğ köfte
hyperbon sakız
pizza
sarımsak
bebişime minik sıcak su torbası

sempatiksalakcinni

:lepi::lepi:
Senide bimci yaptıkmı sonundaaa sempatiksalakcinni

fındıkyağını aldım kızalr ben yine gecen yılda almıstım cok güzel oluyor hemde 5 lt si 11.5 tl

tuvalet kağıdı,kağıt havluyu,sıvı sabunu,dondurulmuş patatesi,aknaz beyaz peynir,muratbey kaşarı
zaten beğeniyodum..geçenlerde meyve suyu ve sütünü denedim..gerçekden çok hoşuma gitti..

geçen haftaki bültenden sensörlü tavan lambası aldık işimizi görüyor beğendikkaydirigubbakcemile5
gündüz yanmıyor, akşam yanmaya başlıyor. algıladıktan sonra 8 saniye yanıyorzemuszemus
fındık yağı aldım beğendim, varsa tekrar alıp stok yapıcamzemuszemus

toprak güvecini alan oldu mu acabagamyoncuiremsu

X