Bim'deki ürünler hakkında..

kaskaf badem ezmesi kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli kaydirigubbakcemile2

bimin cifini ve yağ çözücüsünü fırınınızda kullanmamanızı tavsiye ederim
zira zamanla çizilme yapıyo
teyzemin ve arkadaşımın fırınlarında gözümle gördüm süngerin tel kısmını felan kullanmadıkları halde boshayallersmile
bende kokusunu sevdiğim için wc de ve mutfak tezgahımın üstüne kullanıyorum boshayallersmile

yaa ben de cif alacaktım bim deki çalışan mr bee marka yı önerdi ikisi de yanı sadece marka farkı var dedi ben de onu aldım hani iyi temizliyor ama ci in yerini tutmuyor ama güldal kireç çözücüsü harika
yine güldalın çamaşır suyu domestostan daha iyi gibi geldi

muratbey lor aldım..üstünetanımıyorum bir de klozet kokusu aldım 1 si 1,5 mu ne çok güzel tavsiye ederim

kızlar merhaba
bende bimden alışveriş yaparım ve memnunum :lepi:
şanti ve pudinglerinden bahsedilmiş onları ülkerin olan ak gıdaya yaptırıyor
yani bim kendi bişey yapmıyor bazı markalara yaptırıyor
mesela ben bisküvilerini sevdim onlarıda bifaya yaptırıyormuş alkisalkisalkis
herkesin dediği gibi deterjanlarıda çok güzel
hele ki domestos gibi olanı bence domestostan daha güzel turkbayragi

son alışverişimde ilk defa royal çikolatalı pasta aldım çok güzeldi cokacimcoook
hepimiz çok beğendik tavsiye ederim

kaskaf badem ezmesi kesinlikle tavsiye ederim çok lezzetli kaydirigubbakcemile2

Öylemi,bayılırım badem ezmesine..hemen alayım..

Hatta bugün gözüme ilişti,alıp almamakda karar veremedim..Alayım o zaman..

tatlıları hakktende güzel . bir ara dadanmıştık bizde.. maraştan geliyor galiba.. öyleydi sanırsam..biz birde ekmekleri oradan alıyoruz köy ekmeği trabzon ekmeği kepek ekmek dilimli.. normal ekmek almaz olduk:))

tatlıları hakktende güzel . bir ara dadanmıştık bizde.. maraştan geliyor galiba.. öyleydi sanırsam..biz birde ekmekleri oradan alıyoruz köy ekmeği trabzon ekmeği kepek ekmek dilimli.. normal ekmek almaz olduk:))

bende ekemeklerine bayılıyorum çok lezizi kepekli olan hemde ekonomik birde

bayatlamıyor

mesela krem şantisi de çok güzel herşeyi güzel ya ben gittikçe dolduruyorum dolabı

X