Bim'deki ürünler hakkında..

cam bezi mavi olansa sizin dediğiniz bende beğenmedim...cam dışındaki yerleri kurulamada
kullanıyorum ancak...
çok bilmediğim şeyleri almıyorum zaten ..ama aknaz beyaz peynir ve muratbey kaşarı tek geçerim..
kağı havlu ve tuvalet kağıdıda iyi.

eski evime çok yakındı Bım.
o zamanlar çamaşır suyu , kokulu çöp poşeti , .muratbey kaşar peyniri ,ıslak havlu, milföy hamuru, dost yoğurt, sıvı yağ, bulut çamaşır yumuşatıcı ,colors parfümlü kolonyalarını ( miracle a benzeyen pembe olanı) en çok kullandığım ürünleriydi.
şu sıralar eve fazla yakın olmadığı için çok çok nadir gidiyorum ama şimdi burada okuyunca tekrar gidesim geldi

ben de almayı düşünüyordum.

iyiki almamışım.bilgilendiridğiniz için teşekkürler.
onun yerine temizlik bezini al canım
mobilyaların tozunu alırken kullanıyorum kapıları siliyorum gerçekten çok güzel
aynen ya.. bende hiç memnun kalmadım.. hiç iyi değil cam bezi:KK43:pembe renginde. mikrofiber cam bezi ..

benim aldığım yeşil renk canım ama hiç iyi çıkmadıguclubacismile

palettenin saç boyası..ama set halinde olan değil.içinde saç boyası oksidanı var.yani tüp boya gibi ama oksidanı da var içinde.fiyatı da 4.90dı sanırım.bu palette saç boyasını başka hiç bir markette görmedim.hep boya seti halinde var marketlerde.
bir de markasını tam olarak hatırlayamıyorum ama osmanlı mıydı neydi tatlıları var çok güzel özellikle de kazandibi harikaaa :icecream:

kazandibine ailecek hastayız biminki gerçekten harika bence ve bütün tatlılarını denedik hepsi süperrrrrr vede o fiyata çok çok ucuzz

yaa ben cok süt içerim bimdeki dost sütü içince pek süt içermiş gibi olmuyorum
içim danone fln gibi değil acaba tadı gibi içindekilerde eksik mi :ecrin_bebek:

dün gittim tül beyazlatıcısıaldım kullanacam bakalım
bakliyat aldım hemen kaynadı harika(kuru fasülye)
lavabo koku gidericisi harika lavantalı
bulaşık süngeri aldım 3/lü 60 kuruş gayet de güzel di

merhabalar
hep takıp edıyorum yazdıklarını bayanlar
şey soracaktım bu haftakı sosluktan daha once alan oldumu guzelmıdır bır de baskul var lcd ekran dıyor bıldıgımız dıjıtal mı yanı cok uygun fıyatı 2 yıl da garantı dıyor alınabılır mı acaba fıkrı olan varmıdır

bimde ki sole ayçiçek yağı kullanan varmı

kayınvalidem sürekli kullanıyor hem margarin hem de sıvıyağını çok memnun olduğunu söylüyor. Bende birkere margarin aldım kasede olanlardan tost yapmak için. açıkçası diğer yağlardan bir farkı yoktu. ama sıvıyağını kullanmadım hiç.

merhabalar
şey soracaktım bu haftakı sosluktan daha once alan oldumu guzelmıdır bır de baskul var lcd ekran dıyor bıldıgımız dıjıtal mı yanı cok uygun fıyatı 2 yıl da garantı dıyor alınabılır mı acaba fıkrı olan varmıdır

bimden almadım ama ben o dijital basküllerden aldım. 3 ay falan dayandı ki çok ta kullanmadım. pili bitti diye pil aradım ama pilini de bulamadım.aynen çöpe attım. bence normal basküller daha sağlam oluyor.

bimden almadım ama ben o dijital basküllerden aldım. 3 ay falan dayandı ki çok ta kullanmadım. pili bitti diye pil aradım ama pilini de bulamadım.aynen çöpe attım. bence normal basküller daha sağlam oluyor.

hadı ya uzuldum sımdı normal dıgıtal baskuller cok pahalı ya
alamam gayrı boyle dıyorsanız
tesekkur edıyorum a.s.

yaa ben cok süt içerim bimdeki dost sütü içince pek süt içermiş gibi olmuyorum
içim danone fln gibi değil acaba tadı gibi içindekilerde eksik mi :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile5 bende süt tadı, yoğunluğu bulamadım dost süttebenneyaptımki

merhabalar

sosluktan geçen sene ki kampanyada almıştım. çok kaliteli içinin teflonu bayağı kalın sapı dış boyası falan çok güzel fakat ocağa koyunca tam dengede durmuyor sanki sapı gövdesine göre ağır geliyor ancak içine sos malzemelerini yerleştirince dengeye geliyor.boş ağırlığı kendini dengeleyemiyor.... bilmiyorumkismile

X