Bim'deki ürünler hakkında..

bimde ki sole ayçiçek yağı kullanan varmı

sole sıvı yağı ben kullanıyorum uzun zamandır gayette memnunum.

zaten alışverişimi sürekli bimden yaparım art matik çamasır deterjanını seviyorum hatta tüllerimi bile onunla yıkamıştım bir cesaret hiçte pişman olmadım.
ben seviyorum bim ürünlerini ah birde evimize yakın olsa....

Merhaba

Bim den alip da memnun kaldigim urunler dost yogurt ve sut sole bitkisel margarin pilavlarda super tat veriyor.

Neden soruyorsun? Sorunmu yasadin?

arkadaşım önerdi sole yağı bir sorayım dedim
birde artmatiğin beyazlatıcısını aldım tüllerimi yıkayacağım

kuzu yünü çoraplarıyla kışım sıcacık geçti dışarda 5-6lira bimde 2 kusur..
birde bioblas gelmişti onu aldım 7 lira falandı

ben bugün sosluktan aldım okadar kalabalıktıki bitane alabildim keşke iki tane alabilseydim arkadaşlar kullanmışlar herkes çok memnunmuş atma soyulma yapmamış.bide pembe beyaz bornoz aynı takımından el havlusu aldım çok aman aman kalitede değil ama yinede güzelzemuszemus

ben bugün sosluktan aldım okadar kalabalıktıki bitane alabildim keşke iki tane alabilseydim arkadaşlar kullanmışlar herkes çok memnunmuş atma soyulma yapmamış.bide pembe beyaz bornoz aynı takımından el havlusu aldım çok aman aman kalitede değil ama yinede güzelzemuszemus

evet biz akşam gittik gene kalabalıktı kadının tekiş açtı bornozu sormadan etmeden.Halkımız çok görgüsüz.

hanımlar bulut marka yumuşatıcısını ilk defa aldım kullandım çok memnun kaldım
hoş ve kalıcı bir kokusu vara.sa.s
ben beyaz rengini aldım isteyenlere tavsiye ederim

evet canım bende pembesini aldım tavsiyede ederim cidden pahalı yumuşatıcılar gibi ve fiyatı çok hesaplı.beyazını merak ediyordum ilk gidişte bime alıcamyerimseniben

kazandibisini burdaki önerinizden aldım.harika gerçekten üzerine baktım maraşda üretiliyormuş.eşim bayıldı,ben diyette olduğumdan yemedim.
bugünde gidip bütüüüüüün alışverişimi ordan yaptım yazdımmı bilmiyorum ama
bind activat kireç önleyici ve bulaşık makine deterjanı harika tavsiye ederim

herşeyi ordan alıyorum

canım beğendiğim ürünleri yazıyorum;
yoğurt,peynir,meyve suları,sucuk(beşler)hazır köfte,tavuk(şen piliç),sıvı sabunları,iç çamaşırları,turşu,bamya,kuruyemiş,ayrıca Mehtabın 3'lü çelik tencere seti,tuvalet kağıdı,bakliyat,..vs bence BİM'ler harikaa

KEsinlikle katılıyorum,bende kullanıyorum..
Bide Rinso almışdım bimden deterjan,oda süper..

Bugünde royal pastasını aldım..çikolatalısı harikaydı..

BıM i üni. hayatımda hep ordan alışweriş yapıyorduk 30tl ye baya bişi alıp dönüyoduk ewe arkadaşımla. herşeyi çok güzel bence hem ucuz.sütlü tatlılarından simbat kuruyemişe dost kakaolu sütünden yoğurduna deterjanından yumuşatıcısına kadar herşeyi güzel

selam bimciler size bir şey sormak istiyorum,aranızda bimin 2bıçaklı tıraş bıçağını alanınız var mı eşiniz memnun kaldı mı fiyatı 6küsürlü bişeydi ayrıca başlıkları da satılıyor sanırım iki çeşidi vardı kırmızı ve mavi renklerde olan karar veremedim deneyen varsa yorumlarınızı beklerim

kesınlıkle yağ çözucu spreyını tavsıye ederım kızlar ısmını sımdı hatırlamıyorum fıs fıs şeklınde beyaz kutu. bır kackere aldım hem cok ucuz hemde kalıplasmıs yağları bıle bır kac dakka ıcınde erıtıyor. artık fırınımı ocağımı temızlerken kuvvet kullanmak zorunda kalmıyorum. ah haatırladım ya güldal ya gürdal boyle bışey ısmı.

X