Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben efsane undan çok memnunum, harika oluyor yaptıklarım :))) bi de chef's marka tencerede kararsız kaldım, alan oldu mu bu hafta ürünüydü...bebeğim için battaniye alcaktım kalmamış ( uyku tulumunu beğenmedim
kızlar ben belli şeyleri bimden almam özellikle deterjanlarımı migrostan felan alırım,kampanyalılar iyi oluyo diye..neyse bugün misafirim gelecek diye alelacele alışveriş yaptık, bulaşık deterjanı fairy kullanıyorum çok da memnunum ama bimde yoktu ve bende desto diye bişey buldum hemen aldım..kullanan var mı bu destoyu..
ben kullandım ellerimi mahvetti...
benimde ellerimi mahvetti ya wc ye filan dök gittsinn arkadaşım yazık ellerine
kızlar ben efsane undan çok memnunum, harika oluyor yaptıklarım :))) bi de chef's marka tencerede kararsız kaldım, alan oldu mu bu hafta ürünüydü...bebeğim için battaniye alcaktım kalmamış ( uyku tulumunu beğenmedim
bende geçen bimin kakaosundan aldım mecburen cidden renk vermiyor normalde iki kaşık atarım süper çıkar rengi
3 kaşık attım ıslak keke yinee rengi açık olmuştu...
bend epilavlık pirincinden kullanıyorumm begeniyorum
bimdeki bulaşık makinası parlatıcısını kullanan varmı 1,5tl mi ne fiyatı almayacesaret edemedim ama tavsiyelerinize göre alırım belki
aman aman sakın alma benim bardaklarım hep lekeli kaldı 2 şişe almıştım olduğu gibi çöpe attım canım
Eşimle bu akşam bir uğrayalım bim'e dedik ne var ne yok.. Chef's Kavurma & haşlama tenceresini almayı düşünüyordum elime alıp inceleyince asla alınmaması gereken bir ürün olduğunu anladım.. Teflon tencere takımı vardı onlar daha da beter.. Alan kişi en geç 1 sene sonra çöpe atar teflon kaplaması o kadar ince ki anlatamam.. Vallahi yeni gelen ürünlerinden 1 tek şeyi beğendim ama açıp bakamadığım için onu da almadım.5li makyaj fırçası seti.Burdan bir arkadaş güzel demiş yarın alırım artık.
Bim'in süt,yoğurt,havlu kağıt,yasemin pirinci,yağ çözücüsünü kullanırım genelde.Ama şimdi toz çamaşır deterjanına takılmış durumdayım.Bilinen markayla arasında 10 lira gibi bir fark var ARTMATİK'in.
Kullanan memnun kalan varmı hanımlar?