- 30 Mart 2011
- 5.578
- 52
iki kere lahmacununu aldım gayet güzel bence
evet lahmacunundan bikaç kere ben de almıştım,çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bimdeki zeytinyağının rivierasını kullanan var mı?yemeklerde ayçiçek yerine onu kullanmayı düşünüyorum da.fikri olan var mı?şimdiden teşekkürler.
bim den yeni keşfim tahsıldaroğlunun kahvaltılık lor peynırı cok guzel tavsıye ederım ayrıca temızlıkte cok basarılı olan aspırın en uygun bımde ...herseye kullanılabılıyor ve camasır suyu kadar etkılı....
Pardonn aspirin ne kizlar fransizz kaldim durumaa
Pardonn aspirin ne kizlar fransizz kaldim durumaa
aspirin bildiğimiz aspirin ağrı kesici olrak kullandığımız, kızlar temizlik için kullanıyor heralde ama nasıl bende bilmiyorum:26:
arkadaşlar aspirin temizlik malzemesidir.
Çamaşır makinelerinde ön yıkamasız programda kullanılır.Makinenin deterjan bölümüne bir su bardağı konulması yeterlidir.Otomatik halı yıkama makinelerinde halı şampuanı olarak kullanılabilir.Gömlek,yaka ve kol kirlerinde direkt uygulanır.PCV yüzeylerde ve pimapen camlarda direkt uygulanır.Tüm kirli yüzeylerde,mutfaklarda kirli tavalarda,ocaklarda,davlumbaz ve aspiratörlerde güvenle kullanılır.Halı ve koltuk temizliğinde 5 misli sulandırılarak kullanılır.Tül ve perdelerde 3 misli sulandırılarak kullanılır.Banyo,Lavabo, mermer ve yer temizliğinde 3 misli sulandırılır.Ahşap ve cam yüzeylerde 10 misli sulandırılarak kullanılabilir.
Evlerde ve işyerlerinde saten duvarların temizliğinde kullanılır.
katı meyve sıkacağı nasıl kullanan var mı aranızda almaya niyetlendim kararsızım şuan