- 15 Kasım 2009
- 1.393
- 13
keşke ben de alsaydım. düz siyah vardı. çok beğenmiştim ama kaçtı tren.
keske alsaydın
çok begendim ilkbaharda rahat olurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke ben de alsaydım. düz siyah vardı. çok beğenmiştim ama kaçtı tren.
cuma günü çift kişilik alez geliyor bime
kullanan var mı acaba?kaç zamandır almak istiyorum da tereddütlüyüm
çeyize koymayı düşünüyorum
hiç kaçırma alez bi çeyizin olmazsa olmazıdır..benim 3 tane var değiştirmelik kullanıyorum..evlendikten sonra alezi mutlaka serceksin sermeden olmaz=)bimden alan arkadaşlarım da vardı daha önce memnunlar.
ben kullanıyorum canım yenı aldım bı kaç ay oldu. bıraz ınce ama yumuşacık 1 kere yıkadım ıncelme falan olmadı ben begendım :)
kitie:alezi ben de kullanıyorum. gayet güzel
ben yaklaşık 3-4 ay önce frambozlısından almıştım aldğım gibi buzlukta duruyo bi dilim bile yiyemedim.tadı çok ağır geldi bana.Ama tabi damak tadı herkeste farklıdır.
aaa birde nevresimlerini hiç denemedim cesaret edemiyorum ya naylonlu gibi yada elek gibi alıp kullanıp memnun kalan varmı
kızlar şimdi bimden alışveriş yapıp gelmiş biri olarak yazıyorum
ben tam 12 sene önce bekarken bimin kremşantisini almıştım hiç beğenmedim odur budurda almam pudinginide aynen ama bimde satılan kavala kurabiyesi ve ilklerin susamlı kurabiyesi çok güzel misafire ikram edilesi şeyler yoğurdunu tek geçerim diğerleri gibi süttatmıyor daha bir ev yoğurduna yakın bence
pastabanı hem güzel hemde 2.45 tl sıvıyağı ;yumurta ,şeker süsse bisküvisini bisküvili pastalarda kullanıyorum ne gerek var iyilerinden kullanmaya sonuç aynı patlak mısırı var o güzel patlıyor birde lavaşı güzel ısıtınca en azından işe yarıyor biraz kayış gibi olsada yeniliyor vanilya h.kabarma tozu ,maya,bime ait ürünlerden önerilerimdir nacizane
mutfak elbezileride güzel iyi su çekiyor.haaa kağıt havlu ve tuvalet kağıdıda iyi
kızlar şimdi bimden alışveriş yapıp gelmiş biri olarak yazıyorum
ben tam 12 sene önce bekarken bimin kremşantisini almıştım hiç beğenmedim odur budurda almam pudinginide aynen ama bimde satılan kavala kurabiyesi ve ilklerin susamlı kurabiyesi çok güzel misafire ikram edilesi şeyler yoğurdunu tek geçerim diğerleri gibi süttatmıyor daha bir ev yoğurduna yakın bence
pastabanı hem güzel hemde 2.45 tl sıvıyağı ;yumurta ,şeker süsse bisküvisini bisküvili pastalarda kullanıyorum ne gerek var iyilerinden kullanmaya sonuç aynı patlak mısırı var o güzel patlıyor birde lavaşı güzel ısıtınca en azından işe yarıyor biraz kayış gibi olsada yeniliyor vanilya h.kabarma tozu ,maya,bime ait ürünlerden önerilerimdir nacizane
mutfak elbezileride güzel iyi su çekiyor.haaa kağıt havlu ve tuvalet kağıdıda iyi