Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar acil cevap istiyorum sizden
bim de ki chesscake alan var mı buz dolabında olan..
çok merak ediyorum ama tereddütte kaldım
evet ben sürekli alıyorum gerçeken güzel ama vişneli olandı sanırım onu değil de daha çok kakaolusunu tercih ediyorum zevkine göre seç dene derim
Ben franbuazlısını hep alıyorum çok beğeniyorum tadını, fiyatı da gayet makul ama çikolatalısını hiç denemedim ben cheesecake i ekşi meyvelerle seviyorum ama tabi herkesin damak tadı başka.
ben de bişey sorcam kızlar yeni ürünler gelince eskileri tamamen kaldırılıyor mu satıştan indirimde olan mikrofiber yorganlar vardıı bugün baktım bulamadım dün fazlasıyla vardı acaba farklı bimlerde bulabilir miyim?
??????????????????***eşofman takımı nasıldı
ben ikisini de denedim çikolatılısına takılıp kaldım:) ama haklısın tabi damak tadına göre değişir zevkler..yaz gelse de bol bol yesek:)
evet ben sürekli alıyorum gerçeken güzel ama vişneli olandı sanırım onu değil de daha çok kakaolusunu tercih ediyorum zevkine göre seç dene derim
efsane marka baldo pirinç aldım tek kelimeyle berbat tı.
kitie mrb,
Ben yeşil renkli olanından aldım,gayet güzel bana göre
Ben dün terlik fiyatına babet aldım baya bayada begendim hemde 10 liraydı öneririm
kızlar acil cevap istiyorum sizden
bim de ki chesscake alan var mı buz dolabında olan..
çok merak ediyorum ama tereddütte kaldım