- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar günaydın.dün bimden salyangoz kremi aldım.yeni ürünmüş.10 tl.daha önce çok metini duymuştum zaten almak istiyodum.bugün sabah kullandım daha ilk kez umarım faydası olur.kullanıpta faydasını gören varsa arkadaşlar paylaşır mısınız?
ben kullanıyorum bir haftadır sankı cıldıme bir parlaklık geldı ben memnunum
bi kez acelem vardı bakmadan hazır çorba hürrem çorba aldım içinden çıkan şeyi tahmin edemezsiniz... normalde knorr alırım ben hep ama nasıl oldu ondan aldım anlamadım pişman oldum o yüzden sadece üçgen kutudaki beyaz köy peynirindeb başka bişi almam gıda olarak bimden çünki sağlıksız... defalarca yufka küflü çıktı bendede dikkat edin özellikle çocuklarınız varsa bayanlar...
yaa ne çıktı içindennnnnnnnnnnnn
ben bazen alıyorum almayım madem öle
yok sakın almayın resmen parçalanmış daha doğrusu press olmuş h. böceği çıktı annem ve ben pişiriken fark ettik miğdem allak bullak oldu çıkardım rahatladım uzun zamanda hazır çorba içmedim markası ne olursa olsun... miğdeniz bulandıysa kusura bakmayın ama sağlık için uyarmam gerekiyordu
yok sakın almayın resmen parçalanmış daha doğrusu press olmuş h. böceği çıktı annem ve ben pişiriken fark ettik miğdem allak bullak oldu çıkardım rahatladım uzun zamanda hazır çorba içmedim markası ne olursa olsun... miğdeniz bulandıysa kusura bakmayın ama sağlık için uyarmam gerekiyordu
kızlar çayı hakkında ne düşünüyosunuz dün greenwood kırmızı meyve ve kuşburnu çayını aldım meyve çayından pek tat alamadım sanki bu arada aknaz peynire bayıldım tadı damağımda kaldı
kızlar bimden krem şanti aldım markasını unuttum d ile baslıyodu çok beğendim çok güzel bide çikolata sosunuda aldım aynı markanın oda çok güzel..kızlar bu salyangoz kremi hala satılıyomu ben gecen gitiğimde bitmişti
pudingleri,kremşantilerii, sosları gzüel markası daphne sanırımmm
ama pastabanlar bayat çıkıyor hepp(
bende kısa zmandda gitmem lazımmm bim listesi ayrı yapıyorumm:))