- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun zamandır oğlum dost süt içiyor,memnunuz,üstelik diğer sütlere nazaran uyfun fiyatı..dost devam sütünü deneyenler varmı aranızda kızlar.oğlum 11.5 aylık ve kullanmak istiyorum nasıl acaba..birde sademi oluyo..vanilyalı vss varmı
ben gidene kadar kalırsa uyku tulumu ve oyun halısı almak istiyorum.. geçen yıl uyku tulumlarını ince bulduğumdan almamıştım bu yıl kısmetse alıcam. zaten bebişi bişeyler giydiriyorum üstünede tulumunun giydip yatırırım gece istediği kadar üstünü açsın içim rahat olur..
bide oyun halısını merk edyorum şekillere bastıkça ses çıkarır diye yazıyo.. nasıldır acep ebatları nekdardır o yazmıyo.. daha önce kullnananız varmı
ben bimin şekerparesini çok beğeniyorum hem hemen oluveriyo hem misafire yüz ağartıyo çokta ekonamik
şerbetini iyi çektirmek lazım altına üstüne
benim de dolapta duruyor. yapacağım da ortası kuru kalacak diye hiç ellemiyorum :)
bir kere yaptım tam olmadı.
yok mu bunun sırrı
canımbiz o gün borcama dizdik çukurdu iyi oldu sonrada tersini çevirip biraz öyle beklettim
peki kızlar sinbonun süpürgesi mi yoksa bu süpürge mi daha iyidir eşimde nasıl güveneceksin diyor . sinbonun kide aynı özellikte 69 tl bu akşam karar vermem gerekiyor :18:
peki kızlar sinbonun süpürgesi mi yoksa bu süpürge mi daha iyidir eşimde nasıl güveneceksin diyor . sinbonun kide aynı özellikte 69 tl bu akşam karar vermem gerekiyor :18:
ben makarnayadı pirinçti bımden almıyorum begenmıyorum.tuvalet kagıdı,peçete,kagıt havlu,doktor eldıvenı, temızlık malzemelerı,yumuşatıcı vs alıyorum bazende aktuel urunlerden alıyorum. peynırıını hiç begenmıyorum.kireç gibiaynı o aknaz olan. gozlemeydı katmerdı ıkı kere kuflu cıktıgından bakmıyorum bıle artık. eskıden acılı ezmesını alırdım sımdı almıyorum.