- 6 Ekim 2009
- 1.376
- 27
kilimlerini gördüm mutfak için gayet ideal at makineye yıka yıka kullan
Aaa o zaman kaçırmayalım teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilimlerini gördüm mutfak için gayet ideal at makineye yıka yıka kullan
kızlar salataya filan sıktıgınız limonun kabuklarını makinanızaa dizin enn kalitelii kokuya taş çıkartır
deneyin pişman olmazsını yıllardır kullanıyorum bu yöntemi
Bimde satılan Yurdum marka közlenmiş biber çok güzel. Üzerine biraz zeytinyağı ve biraz kırılmış cevizle müthiş oldu kapıştı misafirlerim.
Kavala kurabiyesi ise şahane tek kelimeyle
ayyy evet bunu bende yapıyorum sıktığım limonların kabuklarını atıyorum makinenin içine miiissss..
bunu beceremeyen tek makine benimki galiba. ben de limon kabuğunu denedim ama hiç kokmadı nedenki :
Ben de bu gün osmanlı tuğralı kahve yanında su bardağı aldım. Ayy korka korka gitmiştim ya kalmamışsa diye. Gittim baktım göremedim tüh falan derken bi baktım berelerin altında kalmış hemmmmmmeeeeeeeeeeen aldım bi tane çok mutlu oldum. Bi tane de tayt alacaktım ama bana göre olan bedeni yoktu diğer iki bedeninden bir sürü vardı ama onda şansım yaver gitmedi.
Bir şey soracağım bu zıp zıp top nasıl bir şey acaba? üstüne binince zıplıyor mu? Kızıma alsam (2,5 yaşında) binebilir mi?
beimkidekokmuyor limon kabugu ile.. limonla alakalıdır ya bizim makinelerin sucu ne