- 19 Mart 2011
- 1.201
- 2
bu ay ilk defa ürünlerini denemek için bim den alışveriş yaptım.normalde başka marketlerden sürekli aldığım bilindik marka ürünleri alıyordum.ama bu ay özellikle denemek için bim marketten hiç bilmediğim markaları aldım bimin kendi ürünlerini denemek istediğimden.
Donmuş patatesi iki paket almıştım biri çok iyi çıktı diğeri ekşiydi yani kızartttım görüntüsünde hiçbir tuaflık yoktu fakat tadı resmen ekşiydi.marketten gelir gelmez dondurucuya koymuştum ve s.k.t geçmiş ürün değildi buzluktada 1 hafta durdu ve hiç çözülüp tekrar donma gibi bir durumda olmadı.
Birde sucuk almıştım oda hiç bilmediğim bir markaydı bim in kendi markalarından sanırım çünkü başka hiçbir markette görmediğim bir markaydı.skt. Geçmemiş bir üründü ve onuda buz dolabında muhafaza etmeme rağmen ve hiç elektrik kesilmesi gibi bir durum olmamasına rağmen sucuk kurtlandı.hatırlamak dahi istemiyorum.çıldırdım resmen görünce buzdolabında ne var ne yok hepsini atmak zorunda kaldım çünkü çok tiksindim.ve 3 saat buzdolabını sildim hatta yıkadım desem daha iyi olur.
Demem o ki bim den bir daha asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum ilk ve sondu...sizlere tavsiyem donmuş patatesini ve sucuğunu almayın.diğer ürünler için birşey diyemiycem çünkü onlarda bir sorun yaşamadım ama yinede hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum.bildiğim markalardan şaşmakta büyük hata yaptığımı anladım.heleki et ürünü olan bir üründe bilinmedik bir markayı almak çok büyük hataydı...
ben bunun bir karalama yazısı olduğunu düşünüyorum ... Ben patates kızartmalarını hep alıyorum asla böyle bir durum olmadı ayrıca sucuğunuuda annem almıştı hiç öyle bişe olmadı ... Adaletli yazılar yazalım lütfen karalamayalım