Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyatı 5.25 hangisini aldın bilmiyorum ama sana koyu pembesini dene derim ben şahsen onu kullandım bir dönem..acık pembe de iyi fakat koyu pembeyi ısrarla tavsiye ediyorum :) Daha önce rebul markaydı artık smeell good oldu herzaman satıştadır sürekli bulabilirsin :) erkek içinde kahverengi olanı tavsiye ediyorum :)
bende bimden smell good adlı parfüm aldım 15 lik kırmızı şişe ben eşim arkadaşlarım bayıldık bu kokuya ama şimdi bitmek üzere bunun orjinal bir adı varmı ben netten araştırdım ama bulamadım bulunduğum yerde bim yok ben istanbula gittiğimde almıştım epey bir zaman gidemeyeceğimde nerden bulabilirim ben bu parfümü yada adı nedir yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ederim canım dün okadar araştırdım bulamadım bayağı üzülmüştüm taki sabah eşim ben istanbula gidiyorum birşey istermisin diyene kadar aman ben bir mutlu bir mutlu anlatamam onada durumu anlattım bime mutlaka uğra dedim gitmiş ordan aradı hangisi diye ben 1 tane istedim o bana 4 tane 15 lik 2 tanede 50 lik almış yetermi diyor yetmemi canım ay okadar sevindimki alakanız için tekrar teşekkür ederim şimdilik geçici olarak parfüm krizim çözüldüD&P ya da herhangi açık parfüm satan yere koklat
sana en yakınını ya da aynısını verirler canım
frambuazlı cheescake aldım akşama deneyeceğiz bakalım
ayşe çok tereddütte kaldım almadım geçen gün ama fikirlerini bekliyorum güzelse bende alıcam.
ayrıca dondurmalı pastası süper uzun boton olanı.
günlük tatlıları var inanılmaz mükemmeller 1,50 fiyatları ama süper yapıyolar.
tuvalet kağıdı,kfleks,yumurta,herşeyimi bimden alırım.
ha unutmadan bimin pilavlık pirinciyle pilav yapın parmaklarınızı yersiniz harika oluyor.
tmm yazacağım cnm inş. güzeldir.dondurmalı pastayı deneyeceğim bende.günlük tatlılarını bende çok beğeniyorumayşe çok tereddütte kaldım almadım geçen gün ama fikirlerini bekliyorum güzelse bende alıcam.
ayrıca dondurmalı pastası süper uzun boton olanı.
günlük tatlıları var inanılmaz mükemmeller 1,50 fiyatları ama süper yapıyolar.
tuvalet kağıdı,kfleks,yumurta,herşeyimi bimden alırım.
ha unutmadan bimin pilavlık pirinciyle pilav yapın parmaklarınızı yersiniz harika oluyor.
cnm çözülmesi gerekiyor yemeden önce yoksa tadı çok kötü oluyormuşBen birkaç kez aldım franbuazlı cheescake.Benimle beraber yiyenler pek fazla beğenmediler ama damak tadı meselesi sanırım.Buzlukta beklettim,dondurma gibi.Gözüme küçük gibi geldi önce ama ağır bir tatlı olduğu için küçük bir dilim yeter,bilginize.Benim gibi büyük büyük kesip ziyan etmeyin sonra :))
frambuazlı cheescake harikaymış gerçekten.tam misafire ikram edilecek bir ürün küçüçük bir dilimi bile yetiyor,en kısa zamanda çikolatalısını da deneyeceğim
bu akşam razaman şerbetini aldık
henüz denemedik bakalım nasıl çıkacak