Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar; Bim'de satılan kıymadan alan var mı? Birde Kedi dili bisküvisi
Sağol canım.ikisinden de memnunum canım
dün ben de uğradım
baklava yufkasını hiç denememiştim.
bu akşam misafirlerim var börek yapacağım bakalım nasıl olacak
baklava yufkasından sarıyer böreği yaptım misafirlerim bayıldı..
Eveet koyu Bim'ci geldi Valla bugünde bankada ki işlerimi halletikten sonra eve doğru dönerken tutamadım yine kendimi Bim'e giriş yaptım.. Kaynanam bir kaç ay önce yaptığım pastayı çok beğenmiş yeni haberim oldu hemen pasta tabanı ve labne aldım birazdan yapıma başlıycam :)) Nişanlım için de garnitür aldım akşama bir American salatası da ona yaparım.. ve buzluktan Kayseri mantısı aldım buradaki tavsiyeler üzerine aldım yarın da onu yapıcağım bakalım nasıl olucak içinde inşallah kıyma vardır daha önceleri makarna bölümünde ki mantıyı alırdım ilk aldığım yıllar içinde sahiden kıyma var gibiydi ama tabi yıllar geçtikçe içindeki kıyma kıymalıktan çıktı...
kızlar tarifleri yazın lütfen merak ettim nasıl yaptınız??
ben sarıyer böreği yapmıştım ama hiç güzel olmamıştı.pasta da yapmıştım ama labneli nasıl olutor çok merak ettim valla
ben bide bişey sorucam Allah kısmet ederse temmuzun başında doğum yapıcam bebişin eşyalarını falan ayarladım.bebek bezinide bim den jenny&willy aldım buradaki yorumlar üzerine aldım.3-6 kg yazıyor üstünde.galiba o bebişin kilosu dimi kızlar.bide bunlarda erkek kız ayrımı oluyor mu ben paketin üzrinde bir yazı göremedimde.eğer ayrım oluyorsa veya 3-6kg farklı bir şey içinse bezi geri vereceğim o yüzden sordum.ve bebek şampuanı vardı almadım o şampuan yeni doğan bebekler için uygun mudur aceba? cvplarınızı bekliyorum kızlar şimdiden teşekkür ederim.:95: