Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim burda çok talep yoktu canım
almanı tavsiye ederim
biz 6 paket alıp stok yaptık
kızımın güneş alerjisi var onun için almak istiyorum ama hangisini alsam karar veremedim çocuk güneş sütünümü yoksa yüz için olan 50 faktör olan kremimi bilen biri öneride bulunabilirmi.Avonun çocuk için 50 faktörlüyü almıştım ama bek işe yaramadı çocuk dışarı çıktığı anda domates gibi kızarmaya devam ediyor.
arkadaslar uınutmayın kı faktor sayısı arttıkca cıldınıze surdugunuz kımyasal da o nısbette artıyor..yanı olabıldıgınce az yanma derdındeysenız yuksek faktorlu kullanacaksınız ama bunuda boyle bır sakıncası var..helede gunesle bırlesınce bu kımyasal..doktorum banada onerdı ama almadım ben cıldım hassas dısarı cıkmamayı yeglıyorum sımdılık..
Kızımın güneş alerjisi olduğu için mecburen yüksek faktör kullanmalıyım.Okula gidiyor dışarı çıkmama gibi bir şansı yok.Ben sadece güneş sütümü kremimi daha etkili onu bilemedi araştırdımda ikisinin arasındaki farkla ilgili hiç açıklamada yok.Güneşi gördüğü anda kıpkırmızı oluyor balkona çıksın 5 dk.dursun o bile yetiyor kızarması için.Dışarı şapkasız çıkarmıyorum.Yani bizim derdimiz kızarıklığı en aza indirmek oyüzden her dışarı çıktığında sürüyom ama o bile yeterli gelmiyor.
Bugün gittim Bim'ciğime standların arasında dolaşırken Kumtel'in set üstü ocağını gördüm fiyatı 59 tl sizce nasıldır alan var mı? Buarada enginar ları ben bulamadım bizim bimde mi yok acaba hangi bölümde bulunuyor bilgi verirmisiniz..? Ananas alıcaktım onlarda bayağı kurumuş bildiğim kadarıyla ananasın yaprağını çektiğinde hemen geliyorsa ananas taze olurmuş bu ananasın yaprağını bayağı bir çekiştirdim gelmedi..:)