- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
fazla koyuyosundur o yüzden olur başka sebepten olmaz.. bu tarz deterjanların yapısı diğerlerinden farklı bunlar diğer deterjanlara göre daha az kullanılmalı.. yumuşatıcı kullanmıyorum yumaşıcık oluyorlar vede mis gibi kokuyorlar.. özelliklede dalin lavantalıyla.. dalan roxiyi denemedim ama arkadaşım kullanıyo çok memnun.. ecdeki sabun bitince bende denemek istiyorum..yumuşatıcı kullanıyomusun bebek giysilerinde.ben dalan roxy kullanıyorum ama çamaşırları katlarken acayip toz çıkıyo.
hatta bebişin eşyalarının arasına kalıp sabun koyuyorum, çekmeceyi her açtığımda mis gibi kokuyo, bebişi sevmek için kucağına alanlar "bebişi yeni mi yıkadın hangi şampuanı kullanıyon mis gibi kokuyo" diyorlar.. halbuki işin sırrı çamaşır çekmecesindeki kalıp sabunlar
evet canım bence gerek yok.. hiç bebeiş yumuşatıcısı kullanmadım.. gerekte hissetmedim.. bence sende bebeişin çekmecelerine ve dolabına kalıp sabun koy.. şimdi bebiş hazırlığı için ne aldığını merak edenler kapakları açtığında mis gibi kokuyla karşılaşsınbütün marketlerde vardır herhalde demi cnm hacı şakirede bakıcam inş. paylaştığın için teşekkür
bunu kullanırsam yumuşatıcıyada gerek yok öyleyse ..