- 2 Mart 2009
- 2.126
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefondan ancak çekebildim 2 haftalık bim kataloğu
kızlar bulaşık makinası deterjanından kullanan var mı, memnun musunuz???
özellikle cam ve çelikleri nasıl yapıyor.
fiyatı çok iyi geldi bana, fikir verirseniz sevinirim
çok teşekkür ederim, makinemden memnunum ama, colganit dışında hiçbir şey kullanmadım daha.
bunun fiyatı iyi görünüyor, deneyebilirim ozaman.
ben epey zamandır kullanıyorum vede çok memnunumkızlar bulaşık makinası deterjanından kullanan var mı, memnun musunuz???
kızlar bebek deterjanı geliyor bim e bill markası
güzelmi kullanan varmı
yeni doğacak olan bebişim için alcam inş. fikir verirsenz sevinirim
kızlar bebek deterjanı geliyor bim e bill markası
güzelmi kullanan varmı
yeni doğacak olan bebişim için alcam inş. fikir verirsenz sevinirim
canım onu hiç kullanmadım ama ben makromarketten roxy deterjan kullandım çok memnun kaldım dalinde var ama dalin granüllü olduğu için bazen granüller çamaşırlarda kalabailiyor ben oğlumun kıyafetlerini 1 yasına kadar roxyle yıkadım tavsiye ederim hem fiyatı uygun hemde bayağı gidiyoo fiyatı 2,75ti sanırım
hiç kullanmdım bişey diyemiycem.. ama kızımın çamaşırlarını doğum öncesi hazırlıkta dağil olmak üzere hacı şakirin matik sabun tozuyla yıkıyorum lavantalı yumaşıcık oluyo mis gibide kokuyo..
dalinin matik sabun tozuda güzel ikisinide tavsiye ederim..
ikisininde üzerinde bebiş resmi var zaten deterjan reyonunda hemen görürsün..
bebeiş için olmayan deterjanlara pek güvenemedim.. sonuçta bebek cildine değiyo alerji felan yapar, kızarıklık yapar allah korusun.. buyüğzden ona ayrı bize ayrı deterjan kullanıyorum..
calgonit kadar güzel bence,,ama tabi makineye görede değişebiliyo bazen deterjan işi..
hiç kullanmdım bişey diyemiycem.. ama kızımın çamaşırlarını doğum öncesi hazırlıkta dağil olmak üzere hacı şakirin matik sabun tozuyla yıkıyorum lavantalı yumaşıcık oluyo mis gibide kokuyo..
dalinin matik sabun tozuda güzel ikisinide tavsiye ederim..
ikisininde üzerinde bebiş resmi var zaten deterjan reyonunda hemen görürsün..
bebeiş için olmayan deterjanlara pek güvenemedim.. sonuçta bebek cildine değiyo alerji felan yapar, kızarıklık yapar allah korusun.. buyüğzden ona ayrı bize ayrı deterjan kullanıyorum..
Değirmen alan arkadaşlar bende dün inceledim değirmeni uzun zamandır değirmen almak istiyordum ama fiyatları çok pahallı olduğu için bir türlü alamıyordum..Aldığınız bu değirmen bir kere kullanmalık mı?
yumuşatıcı kullanıyomusun bebek giysilerinde.ben dalan roxy kullanıyorum ama çamaşırları katlarken acayip toz çıkıyo.