- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
Bim'e kazandibi gelmeyecekmiş artık çok üzgünüm.
aaaaaaaaaaaaaaa neden ama bn çok seviyordum ve kızımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bim'e kazandibi gelmeyecekmiş artık çok üzgünüm.
bimin bebek sampuanini kullanan var mi? agu baby di sanirim markasi...
tavsiye eder misiniz?
Geçenlerde bim'den bioblas aldım.çok dökülüo saçlarım bi deniyim dedim
Ama hiçbi fark olmadı baya bi kullandım,bi fark göremedim hala aynı şiddette dökülüo saçlarım :)
Bazıları eczaneden aldım işe yaradı ama bim'den aldım dökülme tekrar başladı bi etkisi olmadı dediler.
Doğru mudur bu? ben bağdaştıramadım açıkçası bim'deki sahte midir nedendir bilemedim.
bım kart..25 tl yuklu
alıyorsun onu ıstedıgın bırıne verıyorsun onlarda ıstedıklerını alıyorlar
bende boyle bılıyorum
salçası için dedikleriniz doğru çabuk küfleniyor bende öncünün salçanı almaya başladım hatta 2kiloluk plastik kaplarda olanlardan alıyorum kullanacağım kadarını cam şişe koyuyorum kalanı bitikçe kavanozuma ilave ediyorum hiç küflenme yapmıyor aylarca dayanıyor.bimin çoğu şeyinden memnun ama salçada öncü diyorum küflenip bozulma derdi hiç olmadı.
Bime bugün gelen bisküvilerden hangisi güzel ?
Denemek istiyorum ama..
salça konusunda bende aynı fikirdeyim demek sorun bende değilmiş..salçası çabuk küfleniyor gerçektende bimin.
2 ay önce salça almıştık kıl çıkmıştı bimin salçasından bide küfleniyor tadı falan bozuk.iyice saçmaladılar
ama öyle değildi,sonradan bişeyler oldu..
saklama koşullarında bi özensizlik var bimin..
kıl mı çıkmıştı:26:ben bimin salçasının tadını ve rengini pek beğenmediğim için bu defa tat aldım.bu da küfleniyor ama ben çaresini buldum.üstünü örtecek kadar yağ koyuyorum 3 ayda kalsa birşey olmuyor
Arkadaslar bende bimden alıyorum ve cıdden memnunum .. salcanız kuflenıyorsa salcadan cok dolabınız ıyı degılsede olur...nofrostlarda pek bısey olmuyor..benım salca 3 aya yakın kullanıyorum bır kavanozu ucundan kıyısın dan küf müf olmuyor.yag falan da surmedıgım halde..
akfa almayın hangı dolaba koyarsanız koyun küflenıyor ılk haftadan .. bırde agızlarında kapak olan ları tercıh edın hava alıncada küflenıyor.