- 1 Haziran 2010
- 5.001
- 2.164
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani geçen hafta kıvrandığım bir mantı vardı anlatmakta güçlük çekiyordum.
O mantıyı "ekmekcik" üretmiş.. Galiba ekmekleri üreten marka.. Peynirlerin margarinlerin orada duruyor.Buzlukta değil..
Çok başarılı 270 gr sanırım 2,45 ti tam iki kişilik aklınızda bulunsun ama deli gibi doyuruyor.
Soya ve bulgur içermiyor yazıyordu üstünde ben pişince açtım inceledim cidden yok kıyma sadece
Eşim mantı konusunda çok seçici ilk defa beğendi.
afiyet olsun :) size söyledikten sonra markası aklıma geldi ama bulup denemiş ve bizim gibi beğenmişsiniz :)
aklınıza gelmiş madem markası
bizlerle de paylaşırmısınız
bimde birde k,reç sökücü var..onuda tavsiye ederim..çok etkili..çaydanlıkların içindeki kireci anında yok ediyor..banyoda karo aralarına sulandırarak döküyorum bembeyaz oluyor..ama dikkatli olmak lazım..sulandırmak şart..yoksa dez dolguyu sökebiliyor..
burda ki bimde içli köfte lahmacun ve kuşbaşılı pide vardı ve indirime girmişti
kuşbaşılı pide aldım az sonra deneyeceğim
fikirlerimi yazarım
Bunları da ben hiç görmedim ama denemek isterdim ..
Her ürün her şubeye gelmiyor neye göre seçiyorlar anlamış değilim :26:
teşekkürler görürsem denyeceğimönceki msjlarda ve alıntı yaptıgım iletide görmüşsünüzdür diye düşündüm fakat tekrar yazayım, EKMECIK markası :)
Bunları da ben hiç görmedim ama denemek isterdim ..
Her ürün her şubeye gelmiyor neye göre seçiyorlar anlamış değilim :26:
Bende lor peynirini merak ettim alan varmı?
Bim'in baklava yufkası hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Annem'in bu yufkadan yaptığı baklavayı çok beğenmiştim..
Çıtır çıtırdı..ama sizlerin fikirlerinide merak ettim.Ramazan yaklaşıyor ve bende evde
denemek istiyorum..Elde açmaya bile gerek yok sanki..Elde açılan hamurumsu oluyor,ama
bu baklava aynı pastanedeki baklavalar kadar güzeldi