- 28 Ağustos 2007
- 861
- 435
kızlar 1saat önce a101 e gittim. kupalar da çerezlikler de kalmamış ya çok üzüldümm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaindirimli leptop masası aldım ,21 tl yee hemde,52 liradan düşmüşşş
Ayy gerçektenmii.Bizim mağazadada kalmıştı 1 tane ama fiyatına bakmadım.Yarın hemen bakayım..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayy gerçektenmii.Bizim mağazadada kalmıştı 1 tane ama fiyatına bakmadım.Yarın hemen bakayım..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hımm, bilemiyorum ki tatlım, ama ben bu cuma gelecek olan 25liralıklardan alıcam :) hani ucuz olunca kötü de çıksa çok üzülmez insan, o pamuk saten olanlara ben de baktım alsam mı diye ama sonra vazgeçtim, burda başka bi mağazada sadece saten olan bi nevresim takımını 95 liraya aldım
Saten, ürünün içeriği değildir, ürünün dokuma stilidir. Pamuk-saten karışımı diye birşey söylenemez; pamuk-saten yazıyorsa "pamuk ipinden saten şeklinde dokunmuş nevresim" anlamına gelir.
Yani pahalı markalarda sadece saten yazması ve Bim'dekinde pamuk-saten yazması arasında hiçbir fark yoktur. Aldığınız nevresimin etiketinde hammadde olarak ne yazıyor merak ettim doğrusu.
Laptop masası bizim burada 26.25.............Almadım bakalım bekeleyelim 2 tane var belki dahada düşer....
ya aslında 52.5 liraydı ya yani genelde %50 düşüyo bu tarz ürünlerr,,,bunda 26.5 liraya düşmüşş,benimki nasıl 21 olmuş anlamadım bende,,,dikkat et satılmasın amaa
dışarda hep fiyatları 50,60 arası değişiyooo