- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar cuma günü bime şu domestos hijyenik leke çıkarıcıdan almaya gittim kalmamıştı.çarşıya giderken A101 e uğradım ne var ne yok diye.domestos orda 3.25 ti valla.bimde 3 buçuktu...hemen aldım a101 den.hala varmıdır bilmiyorum ama.haberiniz olsun...
Bim de tahsildaroğlunun sürülebilir lor peyniri var o ne muhteşem bir şey öyle cokacimcoook
Son günlerde annemin tavsiyesiyle Güldal Yağ Çözücüyü kullandım.
Mükemmel..!
Evlendiğimden beri aspiratördeki yağ kalıntılarını çıkartacağım diye envayi türlü şey denedim.
Tek sıkışta temizledi şok geçirdim.
Fiyatı da 2.70 mi öyle birşey..
Bu arada ben kokulu çöp poşetini kullanırım bimin,yanlışlıkla ötekini almışım mavi kokusuz olanı kesinlikle çok kötü tavsiye etmem.
bim'in hemen hemen her ürünü güzel oluyor da bi şu mayonez ve ketçap'ını sevmiyorum.farklı bi tatları var
Evet mayonez ve ketçabı hiç güzel değil... :umursamaz:
bim'in hemen hemen her ürünü güzel oluyor da bi şu mayonez ve ketçap'ını sevmiyorum.farklı bi tatları var
Evet mayonez ve ketçabı hiç güzel değil... :umursamaz:
ben balık tavası almak istiyorum sizce iyimidir kızlar
Ben de almak istiyorum.
Nasıldır acaba bilmiyorumkismile
geçen sene o balık tavasının tencere takımını almıştım kullanmadım ama
bir de kızartma tenceresi var onu da arkadaşıma aldım (aynı marka) kullanıyor ve memnun
balık tavası da onun gibidir ne de olsa markası chef.bence iyidir.tabi oraya gidince iyice bi inceleyin.ne olur ne olmaz
Ben de nevresim takımını beğendim,çocuklarıma alabilirim,kalitesi nasıl acaba.Bir de bende bu aralar bardak takıntısı başladı,hoşuma gidiyo renkli renkli bardaklar ama daha yeni aldım gündelik için renk renk, onlar yeter şimdilik
ben 2 sene önce yatakörtüsü almıştım hala kullanıyorum gündelik olarak hiç kırışmıyo çok memnun kaldım taft kumaştandı. telli kaşar peyniri aldık bayramda, küflendi hemen, tavsiye etmem.