bim'deki kozmetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
68
Merhaba arkadaslar BİM'de heifer marka 35 tl sac sekillendirici seti gelmis alsammi diye dusunuyorum alıpta kullanan ve memnun kalan var mi, kaliteli cikarmi

Bim elinde kalan malları ucuzluk yaparak satıyor bazen, ben heifer seti geçen hafta bu ucuzluktayken aldım 17.5tl ye ve gerçekten memnun kaldım, zaten saç kurutma makinesine ihtiyacım vardı ilaç gibi ggeldi, dalgalı fönü beğendim, bulursan kaçırma derim

Merhaba arkadaslar BİM'de heifer marka 35 tl sac sekillendirici seti gelmis alsammi diye dusunuyorum alıpta kullanan ve memnun kalan var mi, kaliteli cikarmi
Bime kaliteli ürünler geliyor gerçekten. Yani markası duyulmamış garip şeyler belki ama beni alıpta memnun kalmadığım birşey olmadı bu zamana kadar...

Kendi fabrikalarindan üretim yapiyorlar ürünleri o yüzden markalar hic duyulmamis markalar hep :) ama fontoteni almistim zamaninda iyiydi ruj düsünüyorum simdide farlarda iyi disardaki cin mali ürünlerden cok daha kalitelidir bence

iş arkadaşım almış memnun olduğunu söylüyor

Ruj ve farini aldim ben memnun kaldim

ben rımelını ve rujunu aldım kullandım cok guzel pıyasadakılerede 5 vurur fallahıı

arkadaslar evevt markaları bellı değil ama urunler kullanılıyor fıs cıkmıyorr ınananın

Çok ilginç bimde kozmetik satıldığını bile bilmiyordum

saç şekllendricisi dediğin maşa düzleştrici felan mı markayı bilmiyorum da çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…