Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ürünler güzel çıkıyor Bim diyip gecmeyimMerhaba arkadaslar BİM'de heifer marka 35 tl sac sekillendirici seti gelmis alsammi diye dusunuyorum alıpta kullanan ve memnun kalan var mi, kaliteli cikarmi
Valla ürünler güzel çıkıyor Bim diyip gecmeyimMerhaba arkadaslar BİM'de heifer marka 35 tl sac sekillendirici seti gelmis alsammi diye dusunuyorum alıpta kullanan ve memnun kalan var mi, kaliteli cikarmi
Bime kaliteli ürünler geliyor gerçekten. Yani markası duyulmamış garip şeyler belki ama beni alıpta memnun kalmadığım birşey olmadı bu zamana kadar...Merhaba arkadaslar BİM'de heifer marka 35 tl sac sekillendirici seti gelmis alsammi diye dusunuyorum alıpta kullanan ve memnun kalan var mi, kaliteli cikarmi
iş arkadaşım almış memnun olduğunu söylüyorMerhaba arkadaslar BİM'de heifer marka 35 tl sac sekillendirici seti gelmis alsammi diye dusunuyorum alıpta kullanan ve memnun kalan var mi, kaliteli cikarmi
Ruj ve farini aldim ben memnun kaldimKendi fabrikalarindan üretim yapiyorlar ürünleri o yüzden markalar hic duyulmamis markalar hep :) ama fontoteni almistim zamaninda iyiydi ruj düsünüyorum simdide farlarda iyi disardaki cin mali ürünlerden cok daha kalitelidir bence