MERHABA
BEN ALDIM HİÇ YAVSİYE ETMİYORUM...BİRİNCİSİ ÇOK AŞIRI SICAK VE NORMAL AYARLARI VAR Kİ NORMALDE HİÇ KİLO VERMİYORSUN SADECE TER ADIYORSUNONUDA SAATLERCE DURMAN GEREKİYOR VE MALESEF 50 TL ALTINDAKİ ÜRÜNLER ANCAK 90DKK KULLANABİLMEYE ELVERİŞLİ AKSİ HALDE ALLAH MUHAFAZA KÖTÜ SONUÇLAR YARATABİLİR.ÇÜNKÜ DİREK TENİNE TEMAS ETTİRDİGİN İÇİN BU KULLANIMA ELVERİŞLİ.ÇOK SICAK AYARINDA İSE RESMEN TAVUK GİBİ PİŞİYOSUN YANİ HA OCAGI YAKIP ÜSTÜNE OTURMUŞSUN HA ONU TAKMIŞSIN HİÇ FARKI YOK.BEN DOĞUDA ÇALIŞAN Bİ BAYAN OLARAK PEK DIŞARIYA ÇIKABİLME İMKANIM OLMADIĞI İÇİN BU ÜRÜNÜ ALDIM AMA BURDA ÇOKelektirik kesintisi olduğu için korkarak kullanıyorum çünkü çokta saglıklı bi mekanizma degil.bi arkdştan bilgi almıştım o babasının bel agrısı için sıcaklık gerekiyormuş o sebeple almış yani zayıflama için degil.ama oda gece açık unutmuş ve malum bozulmuş.pek mekanizması kullanışlı ürünler degil ucuzları pahalılarıda çok elverişli sonuçlar vermiyor bence çünkü sıcaklık dereceleri ve titreşim mantıgı bayag açı verici sonuçlar doğuruyo