Ucuz etin yahnisi yavan olurmuş .Almayin su marketten bir sey
Zeytinyaglari sahte cikti
Bal desen sahte
Sucuklarin pastirmalarin icinden kus ve esek eti cikti
Almayin
Bu kuş ve eşek eti konusu ciddi mi?Almayin su marketten bir sey
Bal desen sahte
Almayin
Aynen oyleUcuz etin yahnisi yavan olurmuş .
Ciddi tabiiBu kuş ve eşek eti konusu ciddi mi?
Medyaya falan mi yansıdı bunu kim nasil tespit etti?
Ay kusucam
Almayin su marketten bir sey
Bal desen sahte
Almayin
Almak zorunda kalirsaniz da sadece bilindik markalari tercih edin,kendi urunleri bastan asagi fiyasko cunku.bimden değil genelde a101 den alırızaylık yada haftalık alışveriş yapmıyoruz ikisi de çok yakın. ihtiyaç oldukça alıyorduk ama bugun eşime de dedim artık almayalım haftalık gidip normal marketten alalım diye. fiyatları da artık eskisi gibi değil zaten. kalite konusunda da son zamanlarda sıkça başımıza bu tarz şeyler gelmeye başladı. artık almam sanıyorum.büyük market biraz uzakta eşim üşeniyordu. artık toptan alcaz mecburen.
Carrefour dan salam aldım. Hani dilimlenmemis olan. Evde bi kestim ki içinden upuzun kıllar. Inanamadim. Gittim bu ne diye ayağı kaldırdım. Cevap hayvan kilidir ne olacak kiCiddi tabii
Numune alinmis ve teste gonderilmis. Ben tesadufen ogrenmistim ama sonradan haberleri falan yapildi. Pastirmada hile olmaz tek parca et diye aliyorsunuz,buyrun esek cikiyor igrenc
Iyy o tarz sarkuteri urunlerini hic kullanmamak lazim. Marketlerin piskinligi, uzerine de kalitesiz gida tam tuy dikiyor yani. Internette tarifler var sucugu salami evde kendiniz yapabiliyorsunuz,en azindan katkisiz kilsiz sekildeCarrefour dan salam aldım. Hani dilimlenmemis olan. Evde bi kestim ki içinden upuzun kıllar. Inanamadim. Gittim bu ne diye ayağı kaldırdım. Cevap hayvan kilidir ne olacak kibunu da duydum tam oldu
Aldığımız ete de güvenemiyoruz ki diyorsun işte at eşekIyy o tarz sarkuteri urunlerini hic kullanmamak lazim. Marketlerin piskinligi, uzerine de kalitesiz gida tam tuy dikiyor yani. Internette tarifler var sucugu salami evde kendiniz yapabiliyorsunuz,en azindan katkisiz kilsiz sekilde
Aldığımız ete de güvenemiyoruz ki diyorsun işte at eşeksonunda bi inek alıp besleyip kesip atacağım buzluğa o olacak. 1 yıl yeriz artik
OhaaaaaAlmayin su marketten bir sey
Bal desen sahte
Almayin
Hangi markette zeytinyagi ve ozellikle bal gercek kiAlmayin su marketten bir sey
Bal desen sahte
Almayin