- Konu Sahibi yesildiyar
-
seneler önce bekar evime almıştım bim'in bu takımlarından, papatya resmi var üstünde süper duruyo... o zamandan beri kullanıyorum hiç bişi olmadı ve çok severek kullanıyorum.. çeyizime alayım dedim bu sefer de.. saat 09:09 da bimdeydim, bitmiştizaten 3 tane gelmiş hemen bitmiş sinir oldum
Daha önce de yazmıştım kızlar şimdi resimlerini ekliyorum sizce ne yapmalıyım 1 numalı modelden 12 kişilik var 2 numaralı modelden de 6 kişilik hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmm kafamçokkarıştı
aslında tatlım ben günlük yemek takımımı, aynı takımdan 2 tane alarak 12 kişilik yapmayı planlıyordum ama sen böyle bir soru sorunca benim de kafam karıştı ne yapsam diye fisfisfis
bende öyle planlıyodum ama durum anlattığım gibi ikisinide beğendim :sm_cool: ne yapsam bilemiyorum şimdikızlar yardım eder bizee :enbuyukkk: :enbuyukkk::enbuyukkk:
daha önce de yazmıştım kızlar şimdi resimlerini ekliyorum sizce ne yapmalıyım 1 numalı modelden 12 kişilik var 2 numaralı modelden de 6 kişilik hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: Bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmm kafamçokkarıştı
kenarları neden tırtık tırtık öylemi gerçekten.
bence 2. si daha hoş.hem ikisinin arasında çok fazla fark yok o yüzden 2.ci takımdan 2 takım al bence arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?