- Konu Sahibi yesildiyar
akşama belli olur artık :1shok: bi bakamışım herkes almış delikafadulden kaydirigubbakcemile2
bende sevmem aynı deseni yakınımda birinde kullanırken gıcık kaparımlaelaelaelaelae
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşama belli olur artık :1shok: bi bakamışım herkes almış delikafadulden kaydirigubbakcemile2
annem 2 takım alıp 12 kişilik yapmıştı
bnm yemek takımım var diye realden 54 e almıştım 6 kişilik.
çok kullanışlı bunlar
bende sevmem aynı deseni yakınımda birinde kullanırken gıcık kaparımlaelaelaelaelae
anlatamadım bunlara her yerde de ucuz diye.ben de günlüğe bunlardan alıcam.kınan mı varr oy oy hadi resimleri unutmaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de pek sevmem ama napalım :gitme: çok takılmıyorum böyle şeylere severim görümcemi. O daha çok takılır amannn canıım laelaelaelaelae
he he bizde taşıyana kadar geberdik poşete sığmadıkaydirigubbakcemile3
sen hangi deseni aldın cnm
evettt kızlar elimde 3 koli var önüne gelen almış maşallah maşallah hihoyyyt delikafadulden
12 kişilik yapıcam bende birini de arkadaşıma vericem ama karar veremedim hangisini vereyim 2 kutu halkalı olan desenden bir tane de diğerinden var. şimdiiii:uhm::uhm::uhm: sizce hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı