• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim / Güral yemek takımı

annem 2 takım alıp 12 kişilik yapmıştı
bnm yemek takımım var diye realden 54 e almıştım 6 kişilik.
çok kullanışlı bunlar

anlatamadım bunlara her yerde de ucuz diye.ben de günlüğe bunlardan alıcam.kınan mı varr oy oy hadi resimleri unutma
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

he he sen anlatana kadar ben aldımhihoyyythihoyyyt
ben de pek sevmem ama napalım :gitme: çok takılmıyorum böyle şeylere severim görümcemi. O daha çok takılır amannn canıım laelaelaelaelae

gelin görümce kullanırsınız cici cicikaydirigubbakcemile5

bende aldım az once 2 ane kalmıs aldım bırını:)
koca bımde tasıyacak poset yoktu sınır oldum kolıyı tasırken gıttım cop torbası aldım oyle tasıdım
bı ıp barı baglayın tutcak dedım ıp de yokmu kolı bandıda yokmus saka gıbı
sımdı buları ucuz mu aldık kızlar ben hıc bılmıyorum fıyatları bım yakındı desenlerde hosuma gıttı aldım
gule gule kullanalım:)

burda sadece pembe desenli vardı ben de 2 tane aldım.bim'in poşetleri küçük diye yanımda büyük torba götürmüştüm.onlarda küçük geldi mecbur kolileri kucağımızda taşıdık.Allah'tan bim yakındı.yinede yolda tanıdık birkaç kişi gördük.gören bugün bimde ne satılıyor böyle dedi.

bende gecen sefer geldıgınde haber almıstım.ama desenlerı farklıydı bunlardan.eşime söyledım al dıye.canım kocacım sabah işten çıkar çıkmaz daha açılmadan gıtmışkı ne izdiham.tam tamına 4 magaza dolasmış o sabah.4.ncude almışçok uzak aldıgı yer zorla getirmiş kocacığım..siz ikitane nasıl aldınız şaşırdım çunku bizim burdakılere iki tane vermemiş görevliiler.ayrıca netten baktık eşimle cok uygun gercekten de.ben daha kullanmadım mısafıre kullanırım.herkes gule gule kullansın...

evettt kızlar elimde 3 koli var önüne gelen almış maşallah maşallah :nazar: hihoyyyt delikafadulden
12 kişilik yapıcam bende birini de arkadaşıma vericem ama karar veremedim hangisini vereyim 2 kutu halkalı olan desenden bir tane de diğerinden var. şimdiiii:uhm::uhm::uhm: sizce hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

resim bu kızlar

Eklentiler

• $1868_big.jpg
    $1868_big.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 110
evettt kızlar elimde 3 koli var önüne gelen almış maşallah maşallah :nazar: hihoyyyt delikafadulden
12 kişilik yapıcam bende birini de arkadaşıma vericem ama karar veremedim hangisini vereyim 2 kutu halkalı olan desenden bir tane de diğerinden var. şimdiiii:uhm::uhm::uhm: sizce hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

halkalı derken hangisi cnm
fotoyu eklekafamçokkarıştı

Bende aldim bugün...Bayram´da kayinvalideme hediye edecegim insALLAH..! Yalniz benim aldigim model´de yesil renk yok..!

Ama güzel, hosuma gitti! kaydirigubbakcemile2

seneler önce bekar evime almıştım bim'in bu takımlarından, papatya resmi var üstünde süper duruyo... o zamandan beri kullanıyorum hiç bişi olmadı ve çok severek kullanıyorum.. çeyizime alayım dedim bu sefer de.. saat 09:09 da bimdeydim, bitmişti :( zaten 3 tane gelmiş hemen bitmiş sinir oldum

bende kardeşimle gittim bime.o bir koli ben bir koli aldım kollarım hala ağrıyor.biz kasada sıra beklerken yemek takımlarının bittiği söylendi.cuma günleri bime asla tek başına gidilmemeli yoksa istediklerinizi tam olarak alamıyorsunuz.

Back