• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim / Güral yemek takımı

seneler önce bekar evime almıştım bim'in bu takımlarından, papatya resmi var üstünde süper duruyo... o zamandan beri kullanıyorum hiç bişi olmadı ve çok severek kullanıyorum.. çeyizime alayım dedim bu sefer de.. saat 09:09 da bimdeydim, bitmişti :( zaten 3 tane gelmiş hemen bitmiş sinir oldum

evet cnm öyle yapıyolar azıcık getiriyolar 5 dk.içinde bitiyo:umursamaz:

Daha önce de yazmıştım kızlar şimdi resimlerini ekliyorum sizce ne yapmalıyım 1 numalı modelden 12 kişilik var 2 numaralı modelden de 6 kişilik hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmm kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $DSC03717i.jpg
    $DSC03717i.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC03718i.jpg
    $DSC03718i.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 70
Daha önce de yazmıştım kızlar şimdi resimlerini ekliyorum sizce ne yapmalıyım 1 numalı modelden 12 kişilik var 2 numaralı modelden de 6 kişilik hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmm kafamçokkarıştı

aslında tatlım ben günlük yemek takımımı, aynı takımdan 2 tane alarak 12 kişilik yapmayı planlıyordum ama sen böyle bir soru sorunca benim de kafam karıştı ne yapsam diye fisfisfis

canm bence tam takım daha iyi olur benim aldığım ikincisi onun modelini daha çok beğeniyorum ama sen ötekinden almışsın iki tane tam takım olarak kalsın yinede sen bilirsin

aslında tatlım ben günlük yemek takımımı, aynı takımdan 2 tane alarak 12 kişilik yapmayı planlıyordum ama sen böyle bir soru sorunca benim de kafam karıştı ne yapsam diye fisfisfis

bende öyle planlıyodum ama durum anlattığım gibi ikisinide beğendim :sm_cool: ne yapsam bilemiyorum şimdi :delphin: kızlar yardım eder bizee :enbuyukkk: :enbuyukkk::enbuyukkk:

daha önce de yazmıştım kızlar şimdi resimlerini ekliyorum sizce ne yapmalıyım 1 numalı modelden 12 kişilik var 2 numaralı modelden de 6 kişilik hepsi aynı mı olsun yoksa 6 şar kişilik iki ayrı takım mı yapsam :uhm::uhm: Bunları günlükte kullanıcam hadi kızlar yardımmm kafamçokkarıştı

kenarları neden tırtık tırtık öylemi gerçekten.

bence 2. si daha hoş.hem ikisinin arasında çok fazla fark yok o yüzden 2.ci takımdan 2 takım al bence arkadaşım.

ikinci takımdan 6 kişilik var sadece diğerinden 12 kişilik onun için kararsız kaldım 12 kişilik tam takımmı? 6 şar kişilik iki ayrı takım mı? sonuçta bunları günlük kullanımcam misafir takımım ayrı hihoyyyt

sadece yuvarlak yuvarlak olanı daha çok beğendim ben şahsen. madem ondan 2 tane aldın, onu takım yap.. diğer dallı mallı olanı da verirsin :)

çay takımının kırmıısı vardı bi ara ondan gelmemiş bu kez
o daha güzeldi

kızlar bu bimde olan şeylerden özellkle çeyiz bi iki gün önceden haber vern yararlanalm çok güzelmiş yaa bunlar ucuz hemde

Back