E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bilseydim böyle sonlanacağını bütün umutlarımı bağlarmıydım sana,
bilseydim bu kadar acı çekeceğimi herkese dağıttığım sevgimi herkesten alıp sadece sana verirmiydin,
bilseydim hayal kırıklığına uğrayacağımı bütün hayallerimin kahramanı sen olurmuydun,
bilseydin bana bunca acı çektireceğini sana erkeğim dermiydim,
bilseydim hatalarını sürekli tekrarlıyacağını her seferinde bir kuru özürle affedermiydim seni,
bilseydim senin hayatında hep ikinci planda olacağımı seni hayatımın merkezi yaparmıydın,
2 yılsüreceğini bilseydim evliliğimin o gelinliği giydiğimde bu okadar mutlu olurmuydum,
ağlarmydım mutluluktan
sevdiğim adamla evleniyorum diye uçarmıydım göklerde
yazık oldu herşeye yazık oldu sevgime yazık oldu bana
yazık oldu hayallerime umutlarıma
ne kadar zor geliyor çıktığım kapıya geri dönmek ne kadar zor yaşanılanları unutmaya çalışmak şimdi içim yanar yüreğim her an kanar alışmak zor dayanmak işkence
yinede canın sağolsun yeşil gözlü kocacım büyüdüm artık sağyende
hoşkalal
bilseydim bu kadar acı çekeceğimi herkese dağıttığım sevgimi herkesten alıp sadece sana verirmiydin,
bilseydim hayal kırıklığına uğrayacağımı bütün hayallerimin kahramanı sen olurmuydun,
bilseydin bana bunca acı çektireceğini sana erkeğim dermiydim,
bilseydim hatalarını sürekli tekrarlıyacağını her seferinde bir kuru özürle affedermiydim seni,
bilseydim senin hayatında hep ikinci planda olacağımı seni hayatımın merkezi yaparmıydın,
2 yılsüreceğini bilseydim evliliğimin o gelinliği giydiğimde bu okadar mutlu olurmuydum,
ağlarmydım mutluluktan
sevdiğim adamla evleniyorum diye uçarmıydım göklerde
yazık oldu herşeye yazık oldu sevgime yazık oldu bana
yazık oldu hayallerime umutlarıma
ne kadar zor geliyor çıktığım kapıya geri dönmek ne kadar zor yaşanılanları unutmaya çalışmak şimdi içim yanar yüreğim her an kanar alışmak zor dayanmak işkence
yinede canın sağolsun yeşil gözlü kocacım büyüdüm artık sağyende
hoşkalal