Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallahiyi akşamlar herkese
Mune lütfen yine banlama beni
Buda benim için dert cünkü
Kızım ikinci sınıfa gidiyor ve ögretmen sınıfta 15kişi için bilseme basvuru yaptı
Tabiki velilerin izni dogrultusunda
Cevremde sorabilecegim pek kimse yok
Cogu da zaten o ne sınavı ilk defa duyduk diyolar
Sınav cok zorlayıcı bi sınav mı,kızımı nasıl motive etmeliyim,kaynak önerebilir misiniz vs.
Daha ikinci sınıf ewet küçük ama kazansın istiyorum cünkü nette biraz arastırdım güzel imkanlar sunuyolar
Tesekkürler,Allah razı olsunRabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
Neden öyle söylediniz anlamadımBir sinifta 15 kisi icin basvuru yapilmissa cok bir sey beklemeyin derim
Benimkidw girecek ogretmenimiz bir sey paylasti indirip hazirlayin cocuklari dedi tabletten yapiliyormusvbu sinav yasak degilse atayim buradan sizeiyi akşamlar herkese
Mune lütfen yine banlama beni
Buda benim için dert cünkü
Kızım ikinci sınıfa gidiyor ve ögretmen sınıfta 15kişi için bilseme basvuru yaptı
Tabiki velilerin izni dogrultusunda
Cevremde sorabilecegim pek kimse yok
Cogu da zaten o ne sınavı ilk defa duyduk diyolar
Sınav cok zorlayıcı bi sınav mı,kızımı nasıl motive etmeliyim,kaynak önerebilir misiniz vs.
Daha ikinci sınıf ewet küçük ama kazansın istiyorum cünkü nette biraz arastırdım güzel imkanlar sunuyolar
Yasak mı degilmi bilmiyorumBenimkidw girecek ogretmenimiz bir sey paylasti indirip hazirlayin cocuklari dedi tabletten yapiliyormusvbu sinav yasak degilse atayim buradan size
Muneye sorup oyle atsak cunku link atmam gerekiyor yasak birsey olmasin sikinti cikmasin sonraYasak mı degilmi bilmiyorum
Özelden atabilirsiniz
Tesekkürlerhttps://play.google.com/store/apps/details?id=air.meb.bilsemdemoMune abla yasaksa kaldirabulirsiniz. Bunu indirdik biz benim oglumda ikinci sinif ogretmeni atmksti
Rica ederimTesekkürler
Bir sınıfta 15 õğrencinin üstün zekalı olmasına ihtimal yoktur.... çocuğunuz muhtemelen õzel okulda....Neden öyle söylediniz anlamadım