BilseM

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
36
iyi akşamlar herkese
Mune lütfen yine banlama beni
Buda benim için dert cünkü

Kızım ikinci sınıfa gidiyor ve ögretmen sınıfta 15kişi için bilseme basvuru yaptı
Tabiki velilerin izni dogrultusunda
Cevremde sorabilecegim pek kimse yok
Cogu da zaten o ne sınavı ilk defa duyduk diyolar
Sınav cok zorlayıcı bi sınav mı,kızımı nasıl motive etmeliyim,kaynak önerebilir misiniz vs.
Daha ikinci sınıf ewet küçük ama kazansın istiyorum cünkü nette biraz arastırdım güzel imkanlar sunuyolar

Benim kızım da girecek 1. Sınıf. Tablet sınavı bugün itibariyle başladı 3. Sınıflara. Tablet sınavına hazırlık için bir uygulama var biz onunla çalıştık. Sorulara ve tablete aşinalığı olsun diye. genel zihinsel yetenekten aday ise 2. Aşamada rehberlik araştırma merkezinde zeka testine alınacaklar. Asis zeka testi uygulanacak. Resim yada müzikten aday gösterildi ise de onlarla ilgili değerlendirme yapılacak.

iyi akşamlar herkese

Kızım ikinci sınıfa gidiyor ve ögretmen sınıfta 15kişi için bilseme basvuru yaptı
Sınav cok zorlayıcı bi sınav mı,kızımı nasıl motive etmeliyim,kaynak önerebilir misiniz vs.
Daha ikinci sınıf ewet küçük ama kazansın istiyorum cünkü nette biraz arastırdım güzel imkanlar sunuyolar
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Tablet kullanmayı bilmesi yeterli. Sadece aşinalık olsun diye internetteki uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

Bu bir sınav değil, bilgi ölçmüyor. 15 kişi bir sınıftada olacak iş değil. Bir ilden 15 öğrenci zor çıkar büyükşehir değilse.

Data bilseme hazirlik kitabini tavsiye ederim ben oglumu ordan calistiriyorum en azindan soru tarzlarini ogrenmis olur.

Eskiden 30 kişilik sınıftan maksimum 3-4 kişi önerilirdi. Bu sene rakamlar o kadar abartı ki bizim ilçede Mart-Nisan aylarına randevu verilenler olmuş.

Kızım bilsem’e gidiyor. Geçen sene okulundan tek kazanan o oldu. 5-6 ilçe genelinde toplam 16 kişi kazandı bizim bilsem’i ve biz hiç çalışmadık. Sadece Bilsem’im sınav öncesi neyle karşılaşılacağını bilsinler diye yayınladığı bir demo’ya baktı kızım. Çalışılarak yapılacak bir şey değil.

iyi akşamlar herkese

Benimkidw girecek ogretmenimiz bir sey paylasti indirip hazirlayin cocuklari dedi tabletten yapiliyormusvbu sinav yasak degilse atayim buradan size

Bilsem demosu Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirildiği ve kar amacı taşımadığı için paylaşılmasında sakınca olduğunu sanmıyorum.
Çalıştırılacak bir sınav değil ama el alışkanlığı olması açısından ve soruları tanıması açısından deneyin tabi ki.
Tel markasına göre farklı alanlarda açılır ama arama motoruna Bilsem demo yazınca hemen çıkıyor zaten. İsterseniz videolarını da izleyebilirsiniz.

Benim oğlum bilsemde.Önce tabletten değerlendirilecek bunun icin kirtasiyelerde hazirlik amaciyla satilan kitaplar var internette de konu anlatan videolar vs var.Ayrica feysbookta bilsem sayfaları var oralardan da takip edebilirsiniz.

Benim büyük çalıştırılmadı ve sınava girdi eline tablet veriyorlar o da oynuyor
Sonra kazanmış bence 2. Sınıf çocuğunu motive etmeyin tabletle size oyun oynatacaklar sonra çıkacaksınız bu oyunu oynamanın nedeni öğretmen seçmiş tableti güzel kullanıyorsun demekki deyip geçmek
Eltimin çocuğu kazanamayınca saatlerce ağlamıştı bence kasmayalım çocuğu germeye gerek yok

Bilim ve sanat merkezine öğrenci alımı için yapılan bir sınav bu. Ancak bu sınava bir sınıftan 15 kişi nasıl seçebilmiş öğretmen şok oldum. Ben de sınıf öğretmeniyim ve daha BİLSEM’e gönderecek öğrenci nasip olmadı, öğretmenlikte 12. yılım. Sizin öğretmen ya önüne geleni yazmış ya da çocuğunuzun sınıfında muhteşem yetenekler var.

X