Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım resim ve müzikten girecek tarihler de belli olmadiBen de bunu merak ediyordum belki burda bu konuda birşeyler vardır umuduyla bakmaya gelmistim sizin konunuzi gördüm.Kimse bişey yazmamış.Sizin çocuğunuz hangi yetenek alanindan bireysel degerlendirmeye hak kazandı. Benim oğlum resim alanından hak kazandı ve araştırıyorum ne ile karsilaşacak degerlendirmede diye pek cevap bulamadım.
Bundan emin degilim ama bugün belli olacak tarihler diye duydum inşallah dogrudur.Cocuklarimiza basarilar.Benim oglum resimde yetenekli ama iste sınavda nasil olur ne ile karsilasacaklar konusinda biraz bilgim olsa sanki daha bir rahatlayacagim ben.Sizin de kisiniza maasallah her iki alanda da yetenekliymis insallah kolayca atlatirlar yavrularBenim kızım resim ve müzikten girecek tarihler de belli olmadi
Kizlar bu bilsemle ilgili bisey sorcam. Ya bu cocuklara maddi acida yani yol parasi iste orda kullacaklari materyeller icin destek veriyolarmi.
Yoksa bu tarz seyleri veli kendisimi karsiliyo aradim bulamadim nette dedim kk ya soruyum onlar bilir
Burs falan veriliyo diye yaziyo ama internette bu konuyla ilgili bilginiz varmi. Burs derken ozel okula gitmekmi kastediliyor yoksa farkli biseymi. Yani maddi acidan hic yardim etmiyolarmi yani yol parasi bile vermeleri lazim desteklemeleri lazim bu cocuklari buyuzden geri duruyo insanlarBilim ve Sanat Merkezi´ nde eğitim ücretsizdir. Ancak Merkezler öğrencilerin kullanacakları deney, uygulama ve etkinlik malzeme, araç ve gereçleri için velilerden ücret talep edebilir. Ulaşım ücretini öğrenci karşılamaktadır.
merhaba sinav hakkinda bilgi verebilirmisiniz acaba benimde kizim var bu sene 3 e gecti resim yetenegi var deesleride cok iyi acaba bu sene sinava soksammi diye dusunuyorum. bu sinav 3 asamalimi cunku bu kisin olmustu sanki.Bilsem sonuçları açıklandı ve oğlum kazandı hakkında hayırlısı olsun insallah..Sizde sonuçlar nasıl arkadaşlar bundan sonrası için neler yapılacak bilenler var mı acaba.
Merhaba önümüzdeki sene nasıl olur bilemiyorum ama 1,2 ve 3. sınıflar bilseme girebiliyorlar.Eger 3. Sınıflara bu sene de hak verilirse oncelikle öğretmeniniz cocugunuz için bilseme basvuracak ve tablet sınavına girecek çocuğunuz.Tablet sinavini geçerse resimden bireysel degerlendirmeye girecek (resimle ilgili degerlendirmenin 3. Siniflara nasıl uygulandığını buraya yazmıştım onu okursanız size faydası olacaktır).Çocuğunuz yetenekliyse bireysel degerlendirmeyi rahatlikla alacaktir.Tablet sinavi konusunda birşey diyemeyecegim benim.oglum tablet sinavina hic hazirlanmadi ama bu konuda da hazirlayabileceginiz kitaplar ve internette pek cok site mevcut.Bildiklerim bu kadar arkadasim.merhaba sinav hakkinda bilgi verebilirmisiniz acaba benimde kizim var bu sene 3 e gecti resim yetenegi var deesleride cok iyi acaba bu sene sinava soksammi diye dusunuyorum. bu sinav 3 asamalimi cunku bu kisin olmustu sanki.
cok tesekkurler bilgi icinBirde sanirim kasim ayinda ogretmenimiz basvurmustu tablet sinavi ocak ile mart ayinda yapilmisti.Bireysel degerlendirmelerde nisan ile haziran arasi yapildi.
hayirli olsun.Bugün bilsem de bizim ilk günümüz
Sağolun bugün başladı daha yeni geldi memnuniyet konusunu konuşmak için erkenh
hayirli olsun.
memnunmusunuz.
hangi alandan girdi cocugunuz. kacinci sinif sadece haftasonralarimi
mrb hayırlı olsun biz de 1.sınıftayız kızım girecek neler tavsiye edersiniz ve ne kadar faydasını gördünüzSağolun bugün başladı daha yeni geldi memnuniyet konusunu konuşmak için erken
Sınava 1. Sınıfta girdi şuan 2. Sınıfta
haftasonları gidecek.
Hem genel yetenek hem resim dalını kazandı.
Öncelikle bu sınavlar bilinen sınavlardan farklı sınavlar .gecen dönemde 2 etaptan oluşuyordu bir tablet üzerinden 2. Bireysel konuşarak oluyor,randevü veriliyor bire bir karşılıklı konuşarak oluyor ,bana denilen her soru başka soruyu açıyor ne kadar ilerlese kendini ifade ederse o kadar iyi.mrb hayırlı olsun biz de 1.sınıftayız kızım girecek neler tavsiye edersiniz ve ne kadar faydasını gördünüz