• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmiyorum

Hilel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
451
431
53
İlk kez yazıyorum 😀😁 arkadaş lar ben tam bi bebek çocuk severim çoğu kadın gibi şimdi bebek istiyorum geçin ay 5 kez test aldm 15. 18. Gün de olmadi bu sefer adetim bitti gibi yıkandım da denedik olurmu sizce ? Adetime 5 gün van göbak den aşa ince bi çizgi var gazm oluyor değişiklik bunlar ame bu çizgi daha önce varmıydı bilmiyorum adetl gecikince test edicem siz bu çizgi nedir ?? Evde bu sirke sabun test edip de tutan var mı

Adet bittikten hemen sonra olmaz, yumurtlama dönemi 2 hafta sonra başlayıp 2 hafta boyunca sürer. Eğer adetin düzenliyse.

Örnek:

1inde adet başlangıcın.
15inden 18ine ve 21inden 24üne en verimli gündür. Bu zamanlar içerisinde yumurtlama en yüksekte oluyor, daha net ve olumlu sonuç alabiliyorsun.

Tabi bu 2 hafta boyunca, her 2 güne bir yaparsan. Herkes farklı yapar, ancak normal olanı bu.

Linea nigra yani o çizgi herkeste vardır, hamilelikte koyulaşır zamanla da yok olur. Illa hamilelik belirtisi değil o yani.

İlk kez yazıyorum 😀😁 arkadaş lar ben tam bi bebek çocuk severim çoğu kadın gibi şimdi bebek istiyorum geçin ay 5 kez test aldm 15. 18. Gün de olmadi bu sefer adetim bitti gibi yıkandım da denedik olurmu sizce ? Adetime 5 gün van göbak den aşa ince bi çizgi var gazm oluyor değişiklik bunlar ame bu çizgi daha önce varmıydı bilmiyorum adetl gecikince test edicem siz bu çizgi nedir ?? Evde bu sirke sabun test edip de tutan var mı

Predictor Early marka testi alıp yaparsan 6 gün öncesi sonucu veriyor %99 doğru sonuç

Back