• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilmeli mi,bilmemeli mi

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Kızlar canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum size..Erkek arkadaşımın ev arkadaşı var adı mehmet olsun..mehmetten hoşlanan bir kız vardı ve ama kızın erkek arkadaşı vardı,erkek arkadaşını da tanıyorum,ben de diyordum hoşlanmıyordur filan, erkek arkadaşı var çünkü..Neyse aradan zaman geçti,sevdiceğimin yanına gidiyordum,kız da orda sürekli mehmetle vakit geçiriyor ve onunla aynı odada kalıyor,erkek arkadaşı bilmiyor tabi,çok aşırı ilgiliydi mehmete karşı..sonra mehmet için erkek arkadaşından ayrıldı..sonra bir gün öğrendim ki bunlar mehmetle kız çıkmaya başlamışlar,tabi çocuğun haberi yok,kızı çok seviyor yaa,olanları bilmiyor,onunla ilgili sürekli yazılar filan şiiirler şarkılar paylaşıyor,hatta onunla fotoğraflarını profil resmi yapıyor filan..Kızlar çocuğu böyle görünce içim acıyor,bir şeyden haberi yok,kendime yapılmış gibi üzüldüm,çok acı çekiyor çünkü.. :26::26:
..Çocuğu bu durumdan haberdar etmek doğru olur mu sizce kızlarr..

Son düzenleme:
hiç karışma derim...
suçlu sen olursun.
çocuk er ya da geç öğrenir zaten.

seni ilgilendirmez bence.şimi duyup diğer çocuğu bulur kavga çıkar falan filan kendini suçlu hissedersin .

bencede karısma tatlım cocuk farkına varacaktır

Kendim söylemeyi düşünmüyorum,kullanmadığım bir mail adresi var,ankarada bir yerde açmıştım,bilgiler de doğru değil,ordan mail atmayı düşündüm,direk söylemem zaten..

Kız söylemek isteseydi zaten söylerdi bence sen hiç karışma oda elbet birgün unutur yakındır zaten duyar ayrıca bitmiş ilişkileri aldatma vs de söz konusu değil.

Karasız kaldım,söylersem suçlu hissedebilrim doğru..çocuğa yazık ya,kendinizi bir onun yerine koysanıza,allah bilir ne diyerek ayrıldı,çocuk onu öylece bekliyor..

Gönül ilişkisine karışılmaz sen kötü olursun sonra üstelik bitirmiş bayan arkadaşınız ikisini idare etme durumu yok ortada abartmayın sizde.

Kızlar canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum size..Erkek arkadaşımın ev arkadaşı var adı mehmet olsun..mehmetten hoşlanan bir kız vardı ve ama kızın erkek arkadaşı vardı,erkek arkadaşını da tanıyorum,ben de diyordum hoşlanmıyordur filan, erkek arkadaşı var çünkü..Neyse aradan zaman geçti,sevdiceğimin yanına gidiyordum,kız da orda sürekli mehmetle vakit geçiriyor ve onunla aynı odada kalıyor,erkek arkadaşı bilmiyor tabi,çok aşırı ilgiliydi mehmete karşı..sonra mehmet için erkek arkadaşından ayrıldı..sonra bir gün öğrendim ki bunlar mehmetle kız çıkmaya başlamışlar,tabi çocuğun haberi yok,kızı çok seviyor yaa,olanları bilmiyor,onunla ilgili sürekli yazılar filan şiiirler şarkılar paylaşıyor,hatta onunla fotoğraflarını profil resmi yapıyor filan..Kızlar çocuğu böyle görünce içim acıyor,bir şeyden haberi yok,kendime yapılmış gibi üzüldüm,çok acı çekiyor çünkü.. :26::26:

farkında olmadan kızı kıskanıyo olabilirmisin acaba?bu yaptıkların da kızdan intikam alma hissi olabilirmi acaba?erkek arkadaşınla aynı evde bulunmasından,erkek arkadaşının onunla muhabbetinden rahatsız oluyor olabilirmisin acaba?

farkında olmadan kızı kıskanıyo olabilirmisin acaba?bu yaptıkların da kızdan intikam alma hissi olabilirmi acaba?erkek arkadaşınla aynı evde bulunmasından,erkek arkadaşının onunla muhabbetinden rahatsız oluyor olabilirmisin acaba?

Hayır tabiki de ne alakası var,aklımın ucundan bile geçmedi..farklı yerlere çekmeyin konuyu lütfen :20::20::20::20:

Söyleyince ne olacak?
Hiçbir şey.
Ki bunu kendi adınla yapmayacak olman bana göre korkaklık ve ortalığı karıştırma hevesi.

Neden ? Daha çok acı çeksin diye mi ?

Sen sebebini söyleyince,"ha tamam o zaman unuttum gitti" mi diyecek ?

Çocuğun face ine bakmaktan vazgeçsen daha iyi olur bence.

Biraz dikaktli konuşun,konuyla ilgili yorum yapmayacaksanız yazmayın lüften..

ağır bir şey söylemedim, yanlış anladıysanız da kusura bakmayın söylediklerim için de...

ortaya çıksın istiyorsunuz, bunu bilmem ne zaman aldığınız bilgilerin yanlış olduğu mail adresiyle mail atarak yapmak istiyorsunuz.

bunda benim yanlış anladığım bir şey varsa söyleyin.

e bunun adı ne oluyor?

herkes bilsin ama benden bilinmesin'in mantığını çözemiyorum.

ben bu durumda olsam ve niyetim gerçekten bir insanın salak yerine konmasını engellemek olsa;

1) sevgilimle konuşur ortak karar alırım.

2) baktım söylenmesini istemiyor ya da bilmesi taraftarı, kimliğimi saklama gereği duymam.

3) benim yaptığımın bilinmesini istemiyorsam da sessiz kalırım.

Konuyla ilgili cevap yazan arkadaşlara teşekkürler ,farklı yorumlara neden olacağını düşündüğümden konunun kapatılmasını istiyorum..

Son düzenleme:
Back