- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Gerekli yerlere gösterirseniz ne olabilir ki. İyi yapmışsınız. Güle güle kullanın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla bir para değilmiş.bence etrafınıza danışın.yardım alın.iyice araştırın..anlayan birisiyle araba almaya gidin.hasar kaydına bakın400 lira
10 yaşında şahin varmı ki?üretimi durdurulalı en az 20 yıl olmadı mı onların?Paranın yettiği daha uygun araçlar mutlaka olacaktır. 10 yaşında Şahin al daha iyi. Sanayide ustalarla, tamircilerle muhatap olmaktan daha iyidir düşük model bir araç kullanmak.
10 yaşında Şahin al daha iyi= alacağın herhangi bir araba 23 yıllık arabadan iyi olacaktır. Zira Şahin son derece konforsuz ve sağlam olmayan bir arabadır.10 yaşında şahin varmı ki?üretimi durdurulalı en az 20 yıl olmadı mı onların?
Görüyor ve artırıyorum. Garanti veren kurumsal ikinci elcilerden alın. Kapı gibi eksper raporlu arabanın alındığı ilk 24 saatte motoru yandı. Garantili olsa kuruş harcanmayacak şey 30 bin liraya mal oldu.Konu sahibi ne yaptı bilemiyorum ama okuyan, fikir edinmek isteyen arkadaşlar olursa,
işinizi sağlama alın, alacağınız aracı exepere sokmadan almayın.
Zamanında arabadan anladığını iddaa eden 4 erkeğin exepere sokmadan aldığı araç komple boya, taksi bozması olduğu ortaya çıktı.
Başka bir olayda araç resmen toplama çıktı ki onda da alan erkek kişileri araba bizden sorulur diyen tiplerdi.