- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Tebrik ederim çok iyi yapmışsınız.bende çok istiyorum araba almak.kullanmayi hoca ve kursla ogrenirsin bence.Eşimden ayrıldım .Hayatımda hiç araba kullanmadım .Küçük denemeler dışında .Ama bende hep bı hırs bu araba konusu .Abime soyledim diyorki 100.000 TL'lik bir araç al .Şu anda evde aldığım için mümkün değil ama anlatamiyorum .Bende bugün bı arkadasimi gittim aldım yanıma netten bir araba beğendim .45.000 TL'lik bir araç .Hyundai Accent düz vites .98 model birarac .Hidrolik direksiyon var.Expere sokmadim ustaya gösterdim .Motor ssaglam .Ve adama kapora bıraktım .Kimsenin haberi yok .İçim bir tuhaf aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.Cok mu cilginim bilmiyorum.Ama kimseden birşey bekleyemiyorum .Kullanmak için hoca tutacağım .İyi mi yaptım bilmiyorum.Dua edin.
Şuan araba fiyatları yüksek.hundai iyi bir araba,ustaya göstermende iyi olmuş ama expere de götür almadan önce bence.km bilgisi,hasar kaydı,modeli,yılı,boyası ve yürüyeni çok önemli bir arabanın.bunlar içine şimdiyse sorun olmaz zaten.
İyi ki cesaret etmişsin bende en kısa zamanda maddi olarak biraz hafifleyince cesaret edeceğim