- 10 Ocak 2011
- 3.519
- 6.085
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
İstisnasz expere gitmeniz gerek.. O kadar parayı verdiniz bin tllik masraftan kaçmayın...O da pek anlamiyor ama ustaya götürdüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstisnasz expere gitmeniz gerek.. O kadar parayı verdiniz bin tllik masraftan kaçmayın...O da pek anlamiyor ama ustaya götürdüm
Iyi yaptin. Ehliyetini de al. Bir erkekten once bi kadina lazim araba. Kadin her ise kosuyor. Kazasiz belasiz kullanirsin insallahEşimden ayrıldım .Hayatımda hiç araba kullanmadım .Küçük denemeler dışında .Ama bende hep bı hırs bu araba konusu .Abime soyledim diyorki 100.000 TL'lik bir araç al .Şu anda evde aldığım için mümkün değil ama anlatamiyorum .Bende bugün bı arkadasimi gittim aldım yanıma netten bir araba beğendim .45.000 TL'lik bir araç .Hyundai Accent düz vites .98 model birarac .Hidrolik direksiyon var.Expere sokmadim ustaya gösterdim .Motor ssaglam .Ve adama kapora bıraktım .Kimsenin haberi yok .İçim bir tuhaf aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.Cok mu cilginim bilmiyorum.Ama kimseden birşey bekleyemiyorum .Kullanmak için hoca tutacağım .İyi mi yaptım bilmiyorum.Dua edin.
Ehliyetim varIyi yaptin. Ehliyetini de al. Bir erkekten once bi kadina lazim araba. Kadin her ise kosuyor. Kazasiz belasiz kullanirsin insallah
Acele etmişsin 45 bin tl az para değil üstüne biriktirip bir kaç sene sonra daha yeni model alabilirdin 98 model çok eski yipranmistir 2002 model arabam çok yolda birakti beni ve pasliydi ama almanyada arabalar ucuz acemiligim gecene kadar idare ettim ...ama o bile çok eski 20 yıllıkEşimden ayrıldım .Hayatımda hiç araba kullanmadım .Küçük denemeler dışında .Ama bende hep bı hırs bu araba konusu .Abime soyledim diyorki 100.000 TL'lik bir araç al .Şu anda evde aldığım için mümkün değil ama anlatamiyorum .Bende bugün bı arkadasimi gittim aldım yanıma netten bir araba beğendim .45.000 TL'lik bir araç .Hyundai Accent düz vites .98 model birarac .Hidrolik direksiyon var.Expere sokmadim ustaya gösterdim .Motor ssaglam .Ve adama kapora bıraktım .Kimsenin haberi yok .İçim bir tuhaf aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.Cok mu cilginim bilmiyorum.Ama kimseden birşey bekleyemiyorum .Kullanmak için hoca tutacağım .İyi mi yaptım bilmiyorum.Dua edin.
Gerçekten ya tamirciler ve disciler abuk subuk fiyatlarla insani sömüruyor kesinlikle acele edilmemeli 4 aydır araba alacam artisini eksisini sigortasini iyi düşünmek lazim ve aldinmi en az 10 yıl kullanmak isterimBilmeden alınmaması gereken şeylerim başında araba gelir. Bin türlü hile hurda var. Km oynamasından tutun, fiyatı düşmesin diye kaskoya işletilmeyen gizli kapaklı tamir ettirilen kazalar oluyor. Yaşını geçtim de adam akıllı kontorl ettirmeden almak da kumar.
98 model biraz risk işi ama sizin içiniz rahatsa o ayrı. Evet piyasa ikinci eli çok pahalı kilometresi kaç.Eşimden ayrıldım .Hayatımda hiç araba kullanmadım .Küçük denemeler dışında .Ama bende hep bı hırs bu araba konusu .Abime soyledim diyorki 100.000 TL'lik bir araç al .Şu anda evde aldığım için mümkün değil ama anlatamiyorum .Bende bugün bı arkadasimi gittim aldım yanıma netten bir araba beğendim .45.000 TL'lik bir araç .Hyundai Accent düz vites .98 model birarac .Hidrolik direksiyon var.Expere sokmadim ustaya gösterdim .Motor ssaglam .Ve adama kapora bıraktım .Kimsenin haberi yok .İçim bir tuhaf aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.Cok mu cilginim bilmiyorum.Ama kimseden birşey bekleyemiyorum .Kullanmak için hoca tutacağım .İyi mi yaptım bilmiyorum.Dua edin.
Ben sizin bu yaptiginizi yapmistim ..herkes daha yüksek araç al derken durumum olmadigi için o zaman için uygun ve bence harika bir araba aldım. Evet cok tereddüt ettim sonra asla satamam elimde kalır demistim ama o kadar eski model arabam gözümün nuruydu kendim almıştım...şimdi tiguan jeep kullanıyorum arabamı seviyorum ama o ilk arabam bambaskaydi...alınmış alinmistir bence ..iyi yapmışsınız...bu zamanda ekonomi belli değil alçaktan uçmak lazım...öğrenmek için de ideal olur ancak otomatik vites i şiddetle öneririmEşimden ayrıldım .Hayatımda hiç araba kullanmadım .Küçük denemeler dışında .Ama bende hep bı hırs bu araba konusu .Abime soyledim diyorki 100.000 TL'lik bir araç al .Şu anda evde aldığım için mümkün değil ama anlatamiyorum .Bende bugün bı arkadasimi gittim aldım yanıma netten bir araba beğendim .45.000 TL'lik bir araç .Hyundai Accent düz vites .98 model birarac .Hidrolik direksiyon var.Expere sokmadim ustaya gösterdim .Motor ssaglam .Ve adama kapora bıraktım .Kimsenin haberi yok .İçim bir tuhaf aldıktan sonra söylemeyi düşünüyorum.Cok mu cilginim bilmiyorum.Ama kimseden birşey bekleyemiyorum .Kullanmak için hoca tutacağım .İyi mi yaptım bilmiyorum.Dua edin.
Bu dediğiniz bizim başımıza geldi direk emniyete gittik rapor çıkarıp o şekilde sattık ki karşı taraf bunu bilerek alsin diye biz farkettik üstelik bizden öncede 2 kişi bile bilmiyordu.sakın ekspertize sokmadan araba almayın, yarın öbür gün arabada ummadığınız bişi çıkarsa mahkemede ekspertiz raporunu gösterirsiniz, arkadaşımı mahkemeye verdiler, arabanın km siyle oynandığı ortaya çıkmış, arkadaşım kaybetti, arabasını geri verdiler. oda satın aldığı kişiye aynı davayı açtı şimdi. çünkü kendisi de gerçek km sini bilmiyormuş, 45.000 tl nizi çöpe atmamak için eksptertize gitmek zorundasınız, arabada dolandırıcılık her yerde. ben arkadaşımın arkadaşı olan galeriden alacağım aracı "bana güven bişi yok bu araç temiz" demesine rağmen ekspertize soktum, araba önden kazalı çıktı, hem de bayağı içeri göçmüş gösterdi izlerini ekspertizci, araçta satıcının söylediğinin dışında birşey çıkarsa ekspertiz ücretini karşı taraf öder,
kapora vermek çılgınlık olmuş, inşlh geri alabilirsiniz, her ustayı usta sanmayın, gerek bilgi/beceri açısından, gerek dürüstlük açısından, ben uzmanı oldum araba ala sata, bence bir araba alınırken nelere dikkat edilir diye araştırın internetten, ve anlayan biri bulun beraber bakın araca, 23 yaşında ekspertizsiz araba almak çılgınlık, ertesi hafta motoru elinize alırsanız, ertesi hafta başka bişi 55.000-65.000 tl olur. alın 6 ayda öğrenirsiniz, hemen satın, kolay satabileceğiniz tercih edilen bir araç alın, elinizde kalmasın, 6 ay da satmak için uğraşırsınız sonra.
teknik servise sokun, sokmasanız da araç plakası ile bir rica edin geçmişinde ne tamirler kazalar çıkacak,
bir de sigortacı arkadaşınız varsa hasar geçmişini sorgulayabilir, yoksa telefonla mesajla filan sorgulanabilir.