İnsanına denk gelmek gerçekten önemliBenim arkadaşım orada yaptığını söyledi özel yani tek kişilik oda da aynı özel gibiydi dedi çok güzel ilgilendiler dedi hemşireler de çok iyiydi tabii iyilerine denk gelirseniz iyi oluyor diğerleri nasıl bilmiyorum
Doktorunuz Emre erdem taş mi eğer oysa çok iyi bir doktorİnsanına denk gelmek gerçekten önemli
Ben henüz gitme fırsatı bulmadım hastaneye doğumu orda yapmak istiyorum. Bu arada aklımda tutucam randevu aldıgımda bulursam ona alayım bariDoktorunuz Emre erdem taş mi eğer oysa çok iyi bir doktor
Ben ilk evlendigimde tedavimi ona gitmiştimBen henüz gitme fırsatı bulmadım hastaneye doğumu orda yapmak istiyorum. Bu arada aklımda tutucam randevu aldıgımda bulursam ona alayım bari
Tavsiyen için teşekkür ederimBen ilk evlendigimde tedavimi ona gitmiştim
Bizim durumumuz farklı olduğu için daha sonra beni Tup Bebek’e yönlendirdi
Çok iyi anlayışlı bir doktor çok güzel protokoller uyguluyor
Rica ederimTavsiyen için teşekkür ederim
Ozel hastanede doğum için maddi durumunuz yoksa bilkent sehir hastanesi poliklinik olarak oldukça temiz , yatış bölümünde de kaldım ( kadın doğum değil) iyiydi. Tek eksi yani doktor bulmak biraz zor genelde asistanlar ilgileniyor hamileyken bir kaç kere kadın doğum acile gittim hep asistan oluyor ben hiç doktor bulamadım açıkçası, duyduğum kadarıyla da doğumda genelde asistan Ebe ama zaten doğumu asıl ebeler yaptirmaliymis umarım süreciniz güzel geçer.Merhaba hanımlar direk konuya gireyim.
Şehir hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Oturduğum yerdeki hastanede imkân yok. 29 haftalık gebeyim. Süreç nasıl ilerliyor. Memnun musunuz sizin isteklerinize kulak veriyorlar mi. Doğum sonrası yeme içme nasıl vs vs ordan hasta bezi vs veriyorlar mi detaylı bilgi verebilir misiniz
AMİN inşallah teşekkür ederim. Bu 3. Gebeliğim aslında ilkinde İstanbul'daydım ıkıncıde Ankara'da düşükle sonuçlandı. Bu gebeliğim de inşallah sorunsuz biterOzel hastanede doğum için maddi durumunuz yoksa bilkent sehir hastanesi poliklinik olarak oldukça temiz , yatış bölümünde de kaldım ( kadın doğum değil) iyiydi. Tek eksi yani doktor bulmak biraz zor genelde asistanlar ilgileniyor hamileyken bir kaç kere kadın doğum acile gittim hep asistan oluyor ben hiç doktor bulamadım açıkçası, duyduğum kadarıyla da doğumda genelde asistan Ebe ama zaten doğumu asıl ebeler yaptirmaliymis umarım süreciniz güzel geçer.
Merhaba doğum yaptınız mı, sürecinin nasıldı? Ben de şehir hastanesi düşünüyorum 38 haftalık gebeyimAMİN inşallah teşekkür ederim. Bu 3. Gebeliğim aslında ilkinde İstanbul'daydım ıkıncıde Ankara'da düşükle sonuçlandı. Bu gebeliğim de inşallah sorunsuz biter
Ben Bilkent şehir hastanesinde 2021 yılında sezaryen oldum çok iyi hastane şuan tekrar gebelik düşünüyorum yine orda yapacam doğum hemşireler doktorlar ilgili hastane tertemiz çoğu yerden çok çok iyiMerhaba doğum yaptınız mı, sürecinin nasıldı? Ben de şehir hastanesi düşünüyorum 38 haftalık gebeyim
Yeni gördüm mesajı doğum yapmadıysan eğer ben memnun kaldım herkes kıbar ve ilgiliydi üstelik 33+4 de acil sezeryana alındım bebek sıkıntıya gırdıgı için 2 haftalık yoğun bakım sürecimiz oldu her sorums cevap buldum bebeklede benlede güzel ilgilendilerMerhaba doğum yaptınız mı, sürecinin nasıldı? Ben de şehir hastanesi düşünüyorum 38 haftalık gebeyim
Bende 38+2 de acil sezeryana alındım. Gerçekten çok ilgililerdi. Ben de çok memnun kaldım.Yeni gördüm mesajı doğum yapmadıysan eğer ben memnun kaldım herkes kıbar ve ilgiliydi üstelik 33+4 de acil sezeryana alındım bebek sıkıntıya gırdıgı için 2 haftalık yoğun bakım sürecimiz oldu her sorums cevap buldum bebeklede benlede güzel ilgilendiler