• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum çok oldum ama lütfen kızmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marvellc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2021
201
68
28
27
11 hafta önce bir ilişki yaşadım ve ardından 2 defa regli oldum ikinci reglimin ilk günü pıhtılı oldu 4 tane idrar testi yaptım hepsi negatifti hamilelikten korkuyorum psikolojim bozuldu iyice kesin bir cevap istiyorum artık rüyamda da testimin pozitif çıktığını gördüm 2 gün önce de uzun zaman sonra midem bulandı lütfen bilginiz varsa detaylandırarak yazar mısınız?

%100 hamile değilsiniz, rahatlayın artık. Normalde de bu kadar takıntılıysanız hayat sizin için çok zor olmalı. Mutlaka psikiyatriye gidin.
Ya inşallah değilimdir çok teşekkür ederim takintimın sebebi internette yazanlar ve gördüğüm rüya

Dejavu oluyorum yineee, son 3 aydır aynı içerikli okuduğum kaçıncı konu sayamadım. 😅 kızlar ne yapıyorsunuz siz böyle ya? Sevişmeniz problem değil de, biraz bedeninizi tanıyın, anatomi öğrenin. döllenme nedir nasıl gerçekleşir, hamilelik nasıl ilerler bunları bilin biraz yahu. Vallahi bu cahillik öldürecek bizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back