- 27 Ağustos 2022
- 4.230
- 7.208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacığım camdan niye düşsün önü balkon . Yer ile cam arasındaki mesafe 5 karis12 yaşındaki ufacık çocuk nasıl temizlesin cami? Camdan aşağı düşme ihtimalini düşündün mü hiç? Sadece içi demişsin ama sadece içiyle kalmayacağını herkes bilir.
Sende temizlemek zorunda değilsin, kirli kalsın bişeycik olmaz.
Haklısınız ve ev daha dayalı döşeli değil. Yeni yapıldıHastası olan evin camını kafaya takan nenenizi çok ciddiye almasanız mı acaba?
Nerden biliyim yengenin evini mi gördüm? Ayrica 12 yaşındaki çocuk 'temizleyemez'. Sen de temizleme niye problem yaptın hayır de geç.Ablacığım camdan niye düşsün önü balkon . Yer ile cam arasındaki mesafe 5 karis
Simdi oncelikle "ben cektim, benden sonrakilerde ceksin" dogmasindan bi kurtuluyoruz kuzucum. Ne senin ne de o kucugun cam silmesi dogru degil, yanlis olan tek bir kisi var, o da nenen.Hayir camlar nenemin cami değil ki . Yengemgilin evin cami .Bende bana demesine sinir oldum . Kuzenimin cam silmeye boyu da eli kolu da yetiyor . Alsın bi camsil bir bez silsin. Ben onun yaşındayken yapıyordum. Camlarin dışı değil ki sadece içi. Benim neden üstüme geliyorsunuz anlamıyorum
Merhaba. Kuzenim ( dayımın oğlu) küçük bir operasyon geçirdi(10 yaşında). Yengem ve dayım hastanedeler . Nenem bana dedi ki kuzeninin odasının camları kirlenmiş temizle . Ablasi var 12 yasinda ama baya boylu bir kız 150 boyu var yasina ragmen eli kolu da uzun .Bende dedim ki içimden o varken ben niye sileyim
Yanlış mı yapıyorum şimdi bunu neneme soylesem yanlis anlar mı?
Bir cam sonucta ama ne bileyim sinir oldum bana böyle diyince. 19 yasindayim
Silmeyin o kadar takıyorsanız. Ninenizide he diyin geçiştirin.Merhaba. Kuzenim ( dayımın oğlu) küçük bir operasyon geçirdi(10 yaşında). Yengem ve dayım hastanedeler . Nenem bana dedi ki kuzeninin odasının camları kirlenmiş temizle . Ablasi var 12 yasinda ama baya boylu bir kız 150 boyu var yasina ragmen eli kolu da uzun .Bende dedim ki içimden o varken ben niye sileyim
Nenene aldırma ikiniz de cam silmek zorunda değilsiniz. Ama biri silecekse tabi ki 12 yaşındaki çocuk değil yani bunu yapacak olanMerhaba. Kuzenim ( dayımın oğlu) küçük bir operasyon geçirdi(10 yaşında). Yengem ve dayım hastanedeler . Nenem bana dedi ki kuzeninin odasının camları kirlenmiş temizle . Ablasi var 12 yasinda ama baya boylu bir kız 150 boyu var yasina ragmen eli kolu da uzun .Bende dedim ki içimden o varken ben niye sileyim
ZuzKız 1.50 bayagı mı? Fındık kadar
Bebek miçin çeeeeen