Biliyordum ve test de onayladı :(

Ben ilgimi çeken konular olduğunda mutlaka bakarım hatta bu konuda interneti faydali kullandığımı düşünüyorum. Aslında tembelliği ben de severim ama bu başka bir durum. Özel birsey yapmıyorsun sadece merak ediyorsun ve bu konuda bilgi sahibi olmak seni mutlu ediyor. Benim için böyle :)

Screenshot_2016-11-04-20-35-41.jpg

Böyle çıktı bende

Bende öğrenmek bir tür hastalık. Her gün bir yeni bilgiyi bünyeme katmazsam rahat edemem.
Gereksiz bilgiler ansiklopedisi gibiyimdir, nerede alakasız ayrıntı saçmalık var, Angela mutlaka iki kelime edecek kadar bile ne olduğu hakkında bir bilgiye ve fikre sahiptir.

İlgim olsun olmasın, açar okurum, hatta görsel-işitsel bir hafızam olduğu için çoğunlukla izlerim.
Bilgiyi alım yollarını çeşitlendirirseniz, belki daha kolay olur ilgilenmeniz.

İfff okadar soru nasıl yanıtlanırki:KK49:
Dizi başlıcak onu bekliyorum bak dizimi beklerken üşenmiyorum bi merakım var en azından bu yetermi :KK70:

Dizilere merak konusunda ben de başı çekerim canım o başka :KK14: :)

Olur mu ya :)
Eğitimcisiniz yanlış hatırlamıyorsam
Kişi öğrettikçe, öğrenmez mi?
Bilgi aktarmak mesleğiniz, ve bilgi dinamik, dolaylısıyla merakınız hep taze, ama belki siz fark edemediniz :))

Evet ama çocuklara siyaset öğretmiyorum mesela.
Bu konuya da kendimi tamamen kapatırım.

Hatta yanımda uzun tartışılsa sıkılır, gerilirim ve o ortamı terketmek isterim.

Hani dinle nomu belki öğrenmen gereken bir şeyler vardır diye düşünemiyorum.
İstemiyorsam umrumda değilse değildir.

Böyle bir sıkıntı bende ki..

İlgimi çeken şeyler olacak psikoloji mesela..
Onunla ilgili bir şeyi araştırmaya üşenmiyorum.

Ama bence insanın her konuda biraz biraz bilgisi olması gerekli diye düşünüyorum artık..

Ben bir konuyu sevmiyorsam tamamen sıfırda bırakıyorum.

Dizilere merak konusunda ben de başı çekerim canım o başka :KK14: :)

Evet ama çocuklara siyaset öğretmiyorum mesela.
Bu konuya da kendimi tamamen kapatırım.

Hatta yanımda uzun tartışılsa sıkılır, gerilirim ve o ortamı terketmek isterim.

Hani dinle nomu belki öğrenmen gereken bir şeyler vardır diye düşünemiyorum.
İstemiyorsam umrumda değilse değildir.

Böyle bir sıkıntı bende ki..

İlgimi çeken şeyler olacak psikoloji mesela..
Onunla ilgili bir şeyi araştırmaya üşenmiyorum.

Ama bence insanın her konuda biraz biraz bilgisi olması gerekli diye düşünüyorum artık..

Ben bir konuyu sevmiyorsam tamamen sıfırda bırakıyorum.
Ay ben de böcekleri sevmiyorum mesela, haşere konusunu araştırmayı ben de sıfırda bıraktım

Bende öğrenmek bir tür hastalık. Her gün bir yeni bilgiyi bünyeme katmazsam rahat edemem.
Gereksiz bilgiler ansiklopedisi gibiyimdir, nerede alakasız ayrıntı saçmalık var, Angela mutlaka iki kelime edecek kadar bile ne olduğu hakkında bir bilgiye ve fikre sahiptir.

İlgim olsun olmasın, açar okurum, hatta görsel-işitsel bir hafızam olduğu için çoğunlukla izlerim.
Bilgiyi alım yollarını çeşitlendirirseniz, belki daha kolay olur ilgilenmeniz.

Aslında bunu ben de düşündüm.
Sizin böyle hissetmeniz çok hoş.

Acaba telefonuma yükleyebileceğim çeşitli uygulamalar var mı böyle faydalı,
ama ben açmasam da haber gelir gibi notlar göndersin bana istemesem de okuyayım istiyorum.
Çok şey mi istiyorum ki ? :)

AY bende yapıcam nereden yapılıyor

http://www.e-motivasyon.net/enneagram.html

Burdan :)

Aslında bunu ben de düşündüm.
Sizin böyle hissetmeniz çok hoş.

Acaba telefonuma yükleyebileceğim çeşitli uygulamalar var mı böyle faydalı,
ama ben açmasam da haber gelir gibi notlar göndersin bana istemesem de okuyayım istiyorum.
Çok şey mi istiyorum ki ? :)

http://www.e-motivasyon.net/enneagram.html

Burdan :)

Biraz tembellik de var sanırım :p

Önerebileceğim, bilgileri eğlenceyle listeleyen ve her hafta yeni bilgiler-deneyler paylaşan youtube kanallarını takip etmeniz.

Ben şimdi merak ettim enneagram kavramı neymiş testi ne hemen nete girdim baktım testi nerden çözebilirim bulmaya çalışıyorum :KK70:

Aynen bak onu ben de bekledim.
İlgimi çekiyorsa gayet merak ederim aslında :KK70:
Bu arada siyaset konusunda aynıyız. Hiç bilmek istemem ve konuşulurken daral gelir.
Tarihe de merakım yoktur, spora da arkadaşlar konuşurken diyorum azıcık bilgim olsun en azından anlayayım neyden bahsediyorlar. Araştırayım diyorum olmuyor, kitap alıyorum okuyamıyorum. Olmuyorsa olmuyor.
İlgimi çeken bir konu olsun ama yabancı kaynaklara kadar ne var ne yok tararım.

Biraz tembellik de var sanırım :p

Önerebileceğim, bilgileri eğlenceyle listeleyen ve her hafta yeni bilgiler-deneyler paylaşan youtube kanallarını takip etmeniz.

Tembellikten öte unutuyorum.
Mesela zaten ilgim pek yok aklıma gelmiyor haliyle.
Öyle bir kaç uygulama indirdim aylarca telefonumda bekledi.

Hmm önerebileceğiniz kanallar olursa da yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim :)

Ben şimdi merak ettim enneagram kavramı neymiş testi ne hemen nete girdim baktım testi nerden çözebilirim bulmaya çalışıyorum :KK70:

Evet ve ben bu kavramı yeni duyduğum için bile kendime kızdım mesela..

Bu arada siyaset konusunda aynıyız. Hiç bilmek istemem ve konuşulurken daral gelir.
Tarihe de merakım yoktur, spora da arkadaşlar konuşurken diyorum azıcık bilgim olsun en azından anlayayım neyden bahsediyorlar. Araştırayım diyorum olmuyor, kitap alıyorum okuyamıyorum. Olmuyorsa olmuyor.
İlgimi çeken bir konu olsun ama yabancı kaynaklara kadar ne var ne yok tararım.

Ayy aynı işte ben de öyle..:KK14:

ben de başlığı okuyunca sizi hamile sanmıştım :KK70:

benim de araştırmacı ve hevesli 3 çıktı. ne yapabiliriz acaba?

X