• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilişim Suçları hakkında bilgisi olan..

Burda ben herseyi aciklamak zorunds degilim tum ozelimi ayrintiyla anlatmak zorunda degilim ayrica kizla ilgili bildigim seyler var tanimadan etmeden degil yani.Ben geri zekali bir insanmiyim durduk yere oyle bisey soyliyim.Erkek arkadasimjn lafiyla felanda gidip kiza patlamadim.Aksine daha oncede okdugu gibi kizin laflariyla erkek arkadasima patladim..Ayrica madem anormal burda liseli kizlar 22 _23 yaslarindaki sevgilikerini anlatiyorkar onlara guzel akillar vermeyi biliyorsunz.Ozmn yanlis degilde bu sekilde yanlis oylemi.Sizin suan hemcins dediginiz sey tezat.O hemcinsse ben ne oluyorum.Benim erkek arkadasimi savundugum felanda yok.Ben zaten ne yapayim die danisiyorum.Eger zaten duzgun okumus olsaydinz anlayabilirdinz.Oyle bir duruma getirdinizki karsi taraf masum saf ben onun arkasindan atip tutuyorum.Aldatilmis kendine yediremeyen. Kizin arkasindan atip tutan durumda oldum.Halbuki alakasi yok.

Elbette her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz. Ama her şeyi anlatmazsanız da böyle yanlış anlaşılırsınız. En başta kızın telefonda sizle alay ettiğini kahkahalar attığını vs söylememiştiniz? Tüm konunuzu okudum gözümden kaçtığını sanmıyorum. Üstelik sürekli "erkek arkadaşım yapmaz" tarzında yorumlar yaptınız. En başından itibaren siz bu kızı tanıdığınızı falan ima eden bi şey yazmadınız? Her şeyi anlatmak zorunda değilseniz biz de müneccim değiliz, okuduğumuz kadarına yorum yapıyoruz, bunun için de gelip kimseye çemkirmeye hakkınız yok diye düşünüyorum, madem eksik yazdınız öyle yorum alırsınız. Ayrıca ben burda şahsım adına konuşuyorum, neredeymiş benim 17 yaşındaki kızlara 22 yaşındaki sevgililerle ilgili akıl verdiğim konu? Link falan atın görmek istiyorum?

Gözum gayet acik erkek arkadasim oyle bisey yaptigini ogrendigim anda tekmeyi basarim minnet etmem.Kendiside cok iyi biliyor tahammulum yok cunku.Ben sadece danistim bu kizin davranisi ne .once bulustuk sora sadece helalestik sorada benim annem hasta psikolojim bozuk vs gibi davranislarini anlamlandiramadim

Meseleye ağırlığını koyması gereken erkek arkadaşın,biz ne desek boş.

Elbette her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz. Ama her şeyi anlatmazsanız da böyle yanlış anlaşılırsınız. En başta kızın telefonda sizle alay ettiğini kahkahalar attığını vs söylememiştiniz? Tüm konunuzu okudum gözümden kaçtığını sanmıyorum. Üstelik sürekli "erkek arkadaşım yapmaz" tarzında yorumlar yaptınız. En başından itibaren siz bu kızı tanıdığınızı falan ima eden bi şey yazmadınız? Her şeyi anlatmak zorunda değilseniz biz de müneccim değiliz, okuduğumuz kadarına yorum yapıyoruz, bunun için de gelip kimseye çemkirmeye hakkınız yok diye düşünüyorum, madem eksik yazdınız öyle yorum alırsınız. Ayrıca ben burda şahsım adına konuşuyorum, neredeymiş benim 17 yaşındaki kızlara 22 yaşındaki sevgililerle ilgili akıl verdiğim konu? Link falan atın görmek istiyorum?

1. Si telefon gorusmesi sonradan oldu.Orda ayrintiya inmedim dogru.2.si sadece sizin adiniza degil genel anlamda konustum.3.su cemkirdigim felan yok olay saptiriliyor bende aciklamaya calisiyorum.Neyse onu anlatmaya calisiyorum.4.sude erkek arkadasim hakkinda yapabilir yapmis olabilir die daha onceki mesjlarimda da belirttim zaten tam anlamiyla inansam kendisine bu konu buraya acilmazdi

Bu kiz bize boyle yapti dedi die ben eekek arkadasima defol git beni aldattinmi diyim.Birdaha kendisiyke gorusmeyeyimmi.Oyleyse zaten ortaya cikacak umrumda olmazdi ne hali varsa gorsun pislikten kurtuldum cok sukur derim.Ama ya oyle degilse benim 3 senem hayallerim herseyim cope gidecek yazik degilmi

1. Si telefon gorusmesi sonradan oldu.Orda ayrintiya inmedim dogru.2.si sadece sizin adiniza degil genel anlamda konustum.3.su cemkirdigim felan yok olay saptiriliyor bende aciklamaya calisiyorum.Neyse onu anlatmaya calisiyorum.4.sude erkek arkadasim hakkinda yapabilir yapmis olabilir die daha onceki mesjlarimda da belirttim zaten tam anlamiyla inansam kendisine bu konu buraya acilmazdi

Bana cevap veriyorsanız benim adıma yazarsanız daha mantıklı olur, yapmadığım şeyle ilgili cevap vermek durumunda kalmayayım. Neyse peki benim merak ettiğim nasıl emin olacaksınız ki sevgilinizin ne yaptığından? Yani nasıl çıkacak ortaya sizi aldattı mı ne yaptı? Sanki biraz zor gözüküyor yani, ispatlanabilecek bir şey değil ki. Kız görüştük diyor o hayır diyor

Bana cevap veriyorsanız benim adıma yazarsanız daha mantıklı olur, yapmadığım şeyle ilgili cevap vermek durumunda kalmayayım. Neyse peki benim merak ettiğim nasıl emin olacaksınız ki sevgilinizin ne yaptığından? Yani nasıl çıkacak ortaya sizi aldattı mı ne yaptı? Sanki biraz zor gözüküyor yani, ispatlanabilecek bir şey değil ki. Kız görüştük diyor o hayır diyor

Kiz simdi gorustuk demiyor.Benim psikokojim bozuk ozur dilerim.Oyle bian yazdim.vsvs diyor 2.side okay savciya intikak ettimi savci sorguya alicak hepimizi orda illaki ortaya cikar.Ayrica erkek arkadasimin hattini surekli incelerim.Hicbir gizli sakki yoktur aramizda seffaftir yani facebook sifre vs ha telefonuna farkli hat taksa bile cssitli yazilimlarla anlayabilirim.yeni telefon alsa parasinida neye nekadr odedigini biliyorum .Ama yinede guven olmaz tabi hersey olabilir .Insan kotuluk yapmak istedikten sonra

Kiz simdi gorustuk demiyor.Benim psikokojim bozuk ozur dilerim.Oyle bian yazdim.vsvs diyor 2.side okay savciya intikak ettimi savci sorguya alicak hepimizi orda illaki ortaya cikar.Ayrica erkek arkadasimin hattini surekli incelerim.Hicbir gizli sakki yoktur aramizda seffaftir yani facebook sifre vs ha telefonuna farkli hat taksa bile cssitli yazilimlarla anlayabilirim.yeni telefon alsa parasinida neye nekadr odedigini biliyorum .Ama yinede guven olmaz tabi hersey olabilir .Insan kotuluk yapmak istedikten sonra

Doğru belli olmaz... Adınıza üzüldüm, benim de sizle aynı sürelik bir ilişkim var, bu tip şüpheler insanın içini kemiriyor ne yazık ki. Umarım sadece kız psikopattır. Yani başta sırf erkek arkadaşınızın lafıyla konuştuğunuzu düşünüp tepki verdim hemcinsiniz falan diye. Yoksa ne hemcinsler var ben de biliyorum yani, allah korusun öylelerinden...

Doğru belli olmaz... Adınıza üzüldüm, benim de sizle aynı sürelik bir ilişkim var, bu tip şüpheler insanın içini kemiriyor ne yazık ki. Umarım sadece kız psikopattır. Yani başta sırf erkek arkadaşınızın lafıyla konuştuğunuzu düşünüp tepki verdim hemcinsiniz falan diye. Yoksa ne hemcinsler var ben de biliyorum yani, allah korusun öylelerinden...
Erkek arkadasimin laflariyla nie gidip kiza yukleneyim.Zamaninda da erkek arkadasima neler dedim.Ne yaptin bu kiza umitmi verdin vsvs.Kizlada kinustum zaten oyle bisey olsa erkek arkadasima attigi mesjlar vardi ta en basta.Madem erkek arkadasim tu kaka neden onla birlikte olmak gorusmek istiyodu.Saolantili insan iste

Savciliga verin.ayrica erkek arkadasin bu kuza ne yapmis ki kiz bu kadar hirslanmis ben olsam bunuda düşünürdüm. .

Inanin bende aynisini düşündüm. . Bende mesela eski erkek arkadasimin en yakin arkdsinn sevgikisini akdattgini biliorm hatta kiza solemeyi bile dusundum ama beni tanimadigi için inanmayacagini düşündüm ki kanitlarmda vardı. Simdi arada baktigimda goruorm hala birlikteker ve kiza hala her baktığımda uzuluorm... Oyuzden dediginiz gibi tek taraflı dusunemedim bende..

Erkek arkadasimin laflariyla nie gidip kiza yukleneyim.Zamaninda da erkek arkadasima neler dedim.Ne yaptin bu kiza umitmi verdin vsvs.Kizlada kinustum zaten oyle bisey olsa erkek arkadasima attigi mesjlar vardi ta en basta.Madem erkek arkadasim tu kaka neden onla birlikte olmak gorusmek istiyodu.Saolantili insan iste

Yekta son durum ne ?

Erkek arkadasşım kızı aradı nie böyle şeyler yapıyorsun vs düzgün konuşunca kız hemen erkek arkadaşıma buluşmak için yalvarıyor .

Son durum kız özür diledi psikolojim bozuktu vs bi anlık bişeyle yaptım felan dedi. Erkek arkadaşımın kuzenleride kızı tanıyorlamış o kız tuhaf hasta gibi şeyler dediler öyle kapandı

Erkek arkadasşım kızı aradı nie böyle şeyler yapıyorsun vs düzgün konuşunca kız hemen erkek arkadaşıma buluşmak için yalvarıyor .
İyi canim hallolmustur inşallah..

Bak çok önemli bi yardımda bulunucam.. Sen kötü körüne inanmak istemiyorsun belli ama elin kolun da bağlanmış. Erkek arkadaşın o kızı korkutmuş kız da mesajda sana psikolojim bozuk vs demiş olabilir ki yüksek ihtimalle öyle. Kaç psikolojisi bozuk insan benim ki bozuk diyo li. Şimdi erkek arkadaşına hiç bişey söyleme. Kızla yine konuşmasınlar buluştuğumuzda hoparlörden aramasını ve konuşmasını iste. Bizden ne istedin vs dedin kabul etmezse kızla konuşmuşlardıd ederse dd kızın konuşma tarzın dan anlarsın zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back