• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilişim Suçları hakkında bilgisi olan..

Savcılığa ver bence,oh ne ala ayrıldı diye insanların huzurunu boz iftira at...Ben olsam verirdim savcılığa kaç yıl sürerse sürsün bakalım o zaman ne yapacak :51:

Öyle yapıcam zaten ya uzun süreli bir ilişki olsa neyse 2 ay ve çocukça yaşanan bişey.Sinekte küçük ama mide bulandırıyor.Eğer zaten erkek arkadaşım yeni ayrılmış olaydı 3 sene öncesinde onla başlamazdım.Zaten erkek arkadaşım benle çıkabilmek için baya uğraşmıştı ve nişanlanıcaz yakında.Ben 3 senedr beraberim o 2 ay beraber oldu ve zamanında dediklerinin hiçbiri çıkmadı

Ya kız erkek arkadaşımı aldattııı.Kız yolun yolcusu .Benlede konuştuğunda kendisine söyledim.Erkek arkadaşım da bunu yakaladı konuşmalarını ve ayrıldı ne yapacaktı yani senmi daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşımı benmi?
Mevzu o deil zaten kız erkek arkadaşıma yalvardı yediremedi kendisine 3 sene üzerine yine mesj atıyor

Valla millet kac yillik kocasini taniyamiyor.bu kadar emin olma bence..ayrica on sekiz yas alti kizla o tur sohbet yapan erkekte sucludur.cocuk istismarina girer bilginize..

Valla millet kac yillik kocasini taniyamiyor.bu kadar emin olma bence..ayrica on sekiz yas alti kizla o tur sohbet yapan erkekte sucludur.cocuk istismarina girer bilginize..

Anlatamıyorum heralde o tarz sohbeti erkek arkadaşım yapmadı.Yakaladı anlamakmı istemiyorsun

Ya kız erkek arkadaşımı aldattııı.Kız yolun yolcusu .Benlede konuştuğunda kendisine söyledim.Erkek arkadaşım da bunu yakaladı konuşmalarını ve ayrıldı ne yapacaktı yani senmi daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşımı benmi?
Mevzu o deil zaten kız erkek arkadaşıma yalvardı yediremedi kendisine 3 sene üzerine yine mesj atıyor

şikayet etseniz bile çok bir şey yapılacağını zannetmiyorum. olsa olsa korkutma olur ya da belki daha bile hırs yapar bilinmez.

ben olsam bir süre facebook u kapatırdım. tabi erkek arkadaşımdan da kapatmasını isterdim ulaşamaması için.

bir süre sonra unutulur.

ayrıca kıza yolun yolcusu demişsin. erkek arkadaşınla da bir şeyler yaşamış olma olasılığı gayet yüksek.

neden bu kadar hırs yaptı ki?

ayrıca erkek arkadaşın kaç yaşındaki 18 yaş altı kızlarla takılıyor.

Zaten öyle bişey varsa kızda gitsin suç duyurusunda bulunsunn bu kadr basit

şikayet etseniz bile çok bir şey yapılacağını zannetmiyorum. olsa olsa korkutma olur ya da belki daha bile hırs yapar bilinmez.

ben olsam bir süre facebook u kapatırdım. tabi erkek arkadaşımdan da kapatmasını isterdim ulaşamaması için.

bir süre sonra unutulur.

ayrıca kıza yolun yolcusu demişsin. erkek arkadaşınla da bir şeyler yaşamış olma olasılığı gayet yüksek.

neden bu kadar hırs yaptı ki?

ayrıca erkek arkadaşın kaç yaşındaki 18 yaş altı kızlarla takılıyor.

3 sene öncesi kız 17-18 yaşında erkek arkadaşımda 21 yaşındaydı

Anormalmi bu yaş?

Savcılığa gidin, bilişim suçları bölümüne sevk ederler
Açık küfür, tehdit,resim vs... yoksa ihtar bile etmezler, takipsizlikle kapanır, mesajların içeriği önemli yani
Tespit edilen suç unsuru olursa, 3 aydan 14 aya kadar hapsi istenir, ilk suçuysa hükmün açıklanması geri bırakılır
Resim, video vb. topluma yayılmış bir içerikle ilgili suç varsa tazminat hakkı doğar, sadece ikinizin arasında küfür ve ya sözlü tartışma ise karşılıklı olduğu için tazminat talebi olmaz.
Yani bir şey çıkmayabilir de, mesajların içeriğini siz biliyorsunuz ona göre şikayet edin

3 sene öncesi kız 17-18 yaşında erkek arkadaşımda 21 yaşındaydı

Anormalmi bu yaş?

ben ciddiyiz diyince erkek arkadaşını en az 23-24 gibi düşündüm.

eh yani 20 yaşında bir erkeğin de liseli kızlarla takılması normal değil tabi ki.

ama ben senin yerinde olsam yine de iyi düşünür dikkat ederdim.

3 sene öncesinde olmuş olaya kaç kişi takar ki böyle.

bir de kız aldatıyor falan demiş erkek arkadaşının günahını asla almak istemem ama aklımı geleni de yazmadan geçemicem bu arada görüşmüş olmasınlar.

yanlış anlama ben şüpheci bir insanımdır ondan dolayı aklıma geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin.

günümüzde tuhaf insan çok, milletin mutsuzluğundan mutlu olan. öyle bir şey de olabilir tabi.

Savcılığa gidin, bilişim suçları bölümüne sevk ederler
Açık küfür, tehdit,resim vs... yoksa ihtar bile etmezler, takipsizlikle kapanır, mesajların içeriği önemli yani
Tespit edilen suç unsuru olursa, 3 aydan 14 aya kadar hapsi istenir, ilk suçuysa hükmün açıklanması geri bırakılır
Resim, video vb. topluma yayılmış bir içerikle ilgili suç varsa tazminat hakkı doğar, sadece ikinizin arasında küfür ve ya sözlü tartışma ise karşılıklı olduğu için tazminat talebi olmaz.
Yani bir şey çıkmayabilir de, mesajların içeriğini siz biliyorsunuz ona göre şikayet edin

Facebook mesajları aynen olduğu gibi duruyor ayrıca adres bilgiside mesjlarda erkek arkadaşıma tehdit bana yalan ifadeler ve beni rahatsız huzursuz etme aşağılama içerikleri mevcut benden ona hiç bir kötü bir şey yok.sen kimsin .söylediklerini kanıtlarmısın yazdım.ayrıca adresini gördükten sonra kızın gerçek hesaından neden böyle birşey yapma gereği duydun şuan tüm bilgilerin mevcut adresinden ıp adresine kadtr bunlara ulaşabileceğimizi düşünemedinmi.Hakkında suç duyurunda bulunucaz die yazdım

ben ciddiyiz diyince erkek arkadaşını en az 23-24 gibi düşündüm.

eh yani 20 yaşında bir erkeğin de liseli kızlarla takılması normal değil tabi ki.

ama ben senin yerinde olsam yine de iyi düşünür dikkat ederdim.

3 sene öncesinde olmuş olaya kaç kişi takar ki böyle.

bir de kız aldatıyor falan demiş erkek arkadaşının günahını asla almak istemem ama aklımı geleni de yazmadan geçemicem bu arada görüşmüş olmasınlar.

yanlış anlama ben şüpheci bir insanımdır ondan dolayı aklıma geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin.

günümüzde tuhaf insan çok, milletin mutsuzluğundan mutlu olan. öyle bir şey de olabilir tabi.

Erkek arkadaşım şuan 24 yaşında canım bu olaylar 3-4 sene evvelinde olan şeyler ben yokken.Benle çıkmaya başladıktan sora kız ilk 3-4 ay bizi rahatsız etti kızla telde görüştüm mesjlar atıyordu bana . Erkek arkadaşımıda rahatsız ediyordu. Biz kararlı olunca daha bişey yapmadı ulaşamadı. 3 Sene ardından tekrar bize ulaşıp rahatsız etti huzurumuzu bozdu şuan kendiside 22 yaşında felandır.Erkek arkadaşım kendiside suç duyurusunda bulunacak.Kendisi asker zaten daha 1 hafta önce yanımdaydı yüzüklerimi aldı aileler herşeyden haberdar gelince nişan olucak. Erkek arkadaşımın telefonundan herşeyine kadr rahat karıştırabiliyrum.Dökümanlarına dahi ulaşabiliyorum.

Zaten öyle bişey varsa kızda gitsin suç duyurusunda bulunsunn bu kadr basit

Kiz erkek arkadasini aldatiyor.ustune bide hirs mi yapiyor kusura bakma ama inaderdi bir senaryo degil.ama sen toz kondurmazsin sevdigine buda normal.suc duyurusunda bulunun bence neymis derdi bakin..

canım başta yazayım sakın beni yanlış anlama çok yakın zamanda yaşadığımız bi olayı anlatıcam asla kimseyi suçlamıyorum belki kafanda bişeyler şekillenir diye yazıyorum bunları sana..belliki benden çok küçüksün bi abla görüşü olarak oku lütfen...
benim çok yakın arkadaşım daha geçen hafta aldatıldığını öğrendi meğer adam ikisiylede görüşüyormuş diğer kız dioki onlar ayrılalı 2 sene olmuş neden benım sevgılımı rahatsız ediyor ne kadar gurursuz bu diye.arkadaşımda dediki ben o kadar onursuzmuyum adam daha dun aradı benı yanına gelıyorum dıye o kadar zaman gecse neden goruseyım dedı baya bı kavga ettıler sonuc adam dıgerıne gıdıo bıktım ondan peşimi bırakmıyor kurtulana kadar neler çektim diyo.kızla konusuo dıgerını arıo yanı ıkılı oynuo. elbette senın erkek arkadasın yapmıyordur fakat kimseye tam güvenme bazen kendimizi mutlu etmek için bile kendimize tatlı yalanlar söyleriz..

Kiz erkek arkadasini aldatiyor.ustune bide hirs mi yapiyor kusura bakma ama inaderdi bir senaryo degil.ama sen toz kondurmazsin sevdigine buda normal.suc duyurusunda bulunun bence neymis derdi bakin..

Nie toz kondurmayayım ? Erkek arkadaşıma neler neler yaptım .Öyle olsa 1 dk durmazdı yanımda. Kiz zaten direk erkek arkadaşımdan süphelendim o kız olmadığını bilmeden önce kimle konuştun sen vs ne yaptın dedim. Sora o kız olduğunu öğrendim. Çirkef insandan herşey beklenir. Öyle bişey olosa bana sen onu köpek gibi sev ifadesi kullanırmı?
Sen neden direk erkek arkadaşımı suçluyorsunda kıza bişey demiyorsun?

canım başta yazayım sakın beni yanlış anlama çok yakın zamanda yaşadığımız bi olayı anlatıcam asla kimseyi suçlamıyorum belki kafanda bişeyler şekillenir diye yazıyorum bunları sana..belliki benden çok küçüksün bi abla görüşü olarak oku lütfen...
benim çok yakın arkadaşım daha geçen hafta aldatıldığını öğrendi meğer adam ikisiylede görüşüyormuş diğer kız dioki onlar ayrılalı 2 sene olmuş neden benım sevgılımı rahatsız ediyor ne kadar gurursuz bu diye.arkadaşımda dediki ben o kadar onursuzmuyum adam daha dun aradı benı yanına gelıyorum dıye o kadar zaman gecse neden goruseyım dedı baya bı kavga ettıler sonuc adam dıgerıne gıdıo bıktım ondan peşimi bırakmıyor kurtulana kadar neler çektim diyo.kızla konusuo dıgerını arıo yanı ıkılı oynuo. elbette senın erkek arkadasın yapmıyordur fakat kimseye tam güvenme bazen kendimizi mutlu etmek için bile kendimize tatlı yalanlar söyleriz..

Bunlar doğru tabikide olur.Ben benim başıma gelmez demiyorum.Bu zamanda babana bile güvenmiceksin bu söz boşuna değil.Ama ben bu adamın parasına kadar her ay nereye ne kadr ödüyor.Hangi saattte nerde .Telefonundan kimlerle görüşmüş.Ailesi vs herşeyi bilebiliyorum yani.Öyle bişey yapsa yapmaz demiyorum yapabilir.Ortaya çıkar.Hiçbişey gizli kalmazdı.

Ayrıca bu konularda çok hassasım ve öyle olduğumuda biliyor.Kendiside öyle.Benim ailemd bunları yaşadığım için ciddi güvensizlik problemlerim vardı oda bunlarla mücadele etti ayrıca kendisinde ailesinde benzer şeyler oldu babası annesi boşanmış buyüzden.Annesinin yaşadıklarını gördü ve benim ne psikolojide olabileceğimi bilebiliyor.Ve böyle bişey yapması durumunda kendi kariyerinin bitebileceğinide bilir.

Bunlar doğru tabikide olur.Ben benim başıma gelmez demiyorum.Bu zamanda babana bile güvenmiceksin bu söz boşuna değil.Ama ben bu adamın parasına kadar her ay nereye ne kadr ödüyor.Hangi saattte nerde .Telefonundan kimlerle görüşmüş.Ailesi vs herşeyi bilebiliyorum yani.Öyle bişey yapsa yapmaz demiyorum yapabilir.Ortaya çıkar.Hiçbişey gizli kalmazdı.

elbette canım bu sadece yaşanmış bir örnek dilerimki ömür boyu mutlu olursun güzel yuva kurarsın sen bu kadar emınsen davanda sonuna kadar git. kız belkıde evlenme planları kuruyorsa yuz ustu kalınca zoruna gıtmıste olabılır var oyle takıntılı ınsanlar. yada ne bılıyım kızın yakın cevresınden bırıne ulas laf anlamıosa tacızıne devam ederse şikayet edeceğini soyle

Benzer bişey benim başımada gelmişti.Aradaki fark ben çıkmamıştım.Takıntılı bir çocuk vardı erkek arkadaşımla çıkarken bile mesj atıyordu.Maillerime telefonuma ulaşmıştı.Erkek arkadaşım kensiisyle konuşmuştu .2 sene sora yine hortlamıştı facemi bulup mesj atmış direk erkek arkadaşıma haber ettim yine konuştu ne konuştuklarını bilmiorum daha sesi soluğu çıkmadı

Nie toz kondurmayayım ? Erkek arkadaşıma neler neler yaptım .Öyle olsa 1 dk durmazdı yanımbiliriz zaten direk erkek arkadaşımdan süphelendim o kız olmadığını bilmeden önce kimle konuştun sen vs ne yaptın dedim. Sora o kız olduğunu öğrendim. Çirkef insandan herşey beklenir. Öyle bişey olosa bana sen onu köpek gibi sev ifadesi kullanırmı?
Sen neden direk erkek arkadaşımı suçluyorsunda kıza bişey demiyorsun?

Cunku mantiksiz.kiz neden bole delirdi ki.cani yanmış ki unutmuyor.erkekler o kasardi oyleydi boyleydi demeyi iyi bilir. .

Cunku mantiksiz.kiz neden bole delirdi ki.cani yanmış ki unutmuyor.erkekler o kasardi oyleydi boyleydi demeyi iyi bilir. .

Ben öyle umursamz bir kız değilim.Zamanında kızla konuştm güzelce varsa sna bişeyi söyle dedim.Kız öyle bişey demedi. O kötü biri vsvs beni uzaklaştırmaya çalıştı sadecee.

elbette canım bu sadece yaşanmış bir örnek dilerimki ömür boyu mutlu olursun güzel yuva kurarsın sen bu kadar emınsen davanda sonuna kadar git. kız belkıde evlenme planları kuruyorsa yuz ustu kalınca zoruna gıtmıste olabılır var oyle takıntılı ınsanlar. yada ne bılıyım kızın yakın cevresınden bırıne ulas laf anlamıosa tacızıne devam ederse şikayet edeceğini soyle

Cnm 2 ay içerisinde erkek arkadaşım dha okul okuyken evlilik hayali olması mümkünmü?. Ki hiç böyle bişey konuşulmamış.Zaten erkek arkadaşım benim yanımda trabzonda okudu üniversite kız istanbulda yaz tatilinde tanışıp konuşmuşlar sorada bitmiş işte

Back