• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilişim Suçları hakkında bilgisi olan..

Kusura bakmayın bayanlar, maalesef hem cinslerimiz arasında bir erkeği takıntı haline getirmek, onu elde edemeyeceğini bile bile bir şekilde huzursuz etmeye çalışmak gibi şeyler var. Kimse burada bayanları sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye kalkmasın.

Her ne olmuş olursa olsun, geçmişte ne yaşanmış olursa üstünden 3 sene geçmiş unutulur giderdi. 3 sene çocukça duygularla ne yaşandıysa yaşanmış, taraflardan biri kendine yol çizmiş, kız neden çizememiş acaba? Bence karşı tarafta ki kızın psikolojik sorunları var, normal bir insan her ne yaşamış olursa olsun, kendini bu kadar düşürmez. Allah'a havale eder ve hayatına bakar.

Konu sahibine gelince, mesaj içeriklerinde tehdit vs gibi suç teşkil edecek şeyler varsa belki bir sonuca ulaşabilirsiniz. Ama ben sonuca ulaşmak istemiyorum, bir gözü korksun bana yeter diyorsanız şikayet edin gitsin. Savcılığa gitmeniz gerekiyor bunun için bildiğim kadarıyla. Ve bence, kendisiyle muhattap olup konuşmayın, siz konuştukça o daha çok konuşmak isteyecek. bence hayatınıza bakın ve kendisiyle asla muhattap olmayın.

Üzüntüden kasıklarıma sancı vurdu çok kötü acıyor işyerimdeyim şefim yok izinde alamıyorum.Allahtan mesai bitmesinede az kaldı.

Kızlar çok berbat durumdayım.Kiz numaramı istedi vermedim sen ver drdim verdi aradim.Ne istiyorsun dedim.Niye boyle yapiyorsun.Ben bisey yapmiyorum vs ben sadece seni uyarmak istedik dedi.Kanıtlayabilirmisin dedim erkek arkadasina sor diyo.Biz senle cikarken gorustuk diyo.Bende kanitla sana neden inanayim dedim.Geveledi biraz.Ne zaman gorustunuz uzatiyo .Bak dedim madem bana yardimci olmak istiyosun anlatki bende biseyler yapayim basayim tekmeyi dedim.Uzun zaman once dedi ne kadr uzun dedim askere gitmeden once dedi.Ne konustunz omu aradi seni evet dedi gorusmek istedigini soyledi ne konustunz diyorum erkek arkadasina sor dedi sora normal seyler.Belkide bosluktaydi senle arasi yoktu ozmndi diyo.Tamm dedim belki yine arayabilirim seni dedim.Kapattim pesine mesj atmis.Aranizi bozmak gibi bi niyetim yok.Sen benim sözlerime takilma.Insallah mutlu olusunz ben olamadim sen ol.Serkanla aramizda bisey gecmedi sadece helallestik yazdi.Ben tabi erkek arkadasimi aradim agzima geleni soyledi.ben erkek arkadsimi aradim bu is bitti nasil yaptin dedim.Inanma iftira atiyo dedi.Kanitlanmadan senle aska devam etmem dedim.Kizi aradi.Neden boyle yapiyosun demis.Oda iyi degilim vs.Tamm demis bnle sorunun olabilir o kizi uzmeye ne hakkin var demis.Nie yalan konusuyosun.Ben seni 3 senedir yuzunu bile gormedim demis.Kiza once bulustuk sora kivirdin hellalestik yazdin .Ne yaomaya calisiyosun. Vs kizda oylesine bakarken yazdim vs.benim sorunlarim var annem hasta vs demis.Sorada bana mesj atti bida benim psikolojim bozuk sorunlarim var annem hasta ozur dilerim oyle bi anda yazdim dedi.Simdi ben ne yapayim nasil guveneyim inanayimm.

Kızlar çok berbat durumdayım.Kiz numaramı istedi vermedim sen ver drdim verdi aradim.Ne istiyorsun dedim.Niye boyle yapiyorsun.Ben bisey yapmiyorum vs ben sadece seni uyarmak istedik dedi.Kanıtlayabilirmisin dedim erkek arkadasina sor diyo.Biz senle cikarken gorustuk diyo.Bende kanitla sana neden inanayim dedim.Geveledi biraz.Ne zaman gorustunuz uzatiyo .Bak dedim madem bana yardimci olmak istiyosun anlatki bende biseyler yapayim basayim tekmeyi dedim.Uzun zaman once dedi ne kadr uzun dedim askere gitmeden once dedi.Ne konustunz omu aradi seni evet dedi gorusmek istedigini soyledi ne konustunz diyorum erkek arkadasina sor dedi sora normal seyler.Belkide bosluktaydi senle arasi yoktu ozmndi diyo.Tamm dedim belki yine arayabilirim seni dedim.Kapattim pesine mesj atmis.Aranizi bozmak gibi bi niyetim yok.Sen benim sözlerime takilma.Insallah mutlu olusunz ben olamadim sen ol.Serkanla aramizda bisey gecmedi sadece helallestik yazdi.Ben tabi erkek arkadasimi aradim agzima geleni soyledi.ben erkek arkadsimi aradim bu is bitti nasil yaptin dedim.Inanma iftira atiyo dedi.Kanitlanmadan senle aska devam etmem dedim.Kizi aradi.Neden boyle yapiyosun demis.Oda iyi degilim vs.Tamm demis bnle sorunun olabilir o kizi uzmeye ne hakkin var demis.Nie yalan konusuyosun.Ben seni 3 senedir yuzunu bile gormedim demis.Kiza once bulustuk sora kivirdin hellalestik yazdin .Ne yaomaya calisiyosun. Vs kizda oylesine bakarken yazdim vs.benim sorunlarim var annem hasta vs demis.Sorada bana mesj atti bida benim psikolojim bozuk sorunlarim var annem hasta ozur dilerim oyle bi anda yazdim dedi.Simdi ben ne yapayim nasil guveneyim inanayimm.

Böylee takınttılı insanlar her türlü yalanı söyler.
Beraber olduk bile der yeterki ayrılsınlar birde üstüne kıza iyi konuşurlar ayy aranızı bozmak istemedim falan filan diye..
Akklınınz kalabilir ama çokta kaale almayın en azından kıza belli etmeyin.
Erkek arkadaşınızlada yüz yüze konuşun bakalım ne dicek yüz ifadesi herşeyi ele veriri

Kız amacına ulasmıs iste.
Elinde delil olan insan onlarla konısur zaten böyle msj atıp ortalığı atese vermeye calısmaz.
Ne isin var ya engelleyin bitsin gitsin aksiyon mu arıyosunuz ilisknzde

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız amacına ulasmıs iste.
Elinde delil olan insan onlarla konısur zaten böyle msj atıp ortalığı atese vermeye calısmaz.
Ne isin var ya engelleyin bitsin gitsin aksiyon mu arıyosunuz ilisknzde

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aksiyon felan aradigim yok.Onca sey duyuyoruz kendi ailemdede yasadigim icin bu konularda hassasim cok .Elimde olmadan.Bakip gecemezdim.

Kızlar çok kötü durumdayım.Sinirlerim bozuldu.

Erkek arkadaşımla tanışmadan önce kısa süreli 2 ay kadar görüştüğü ve ayrıldığı bir kız arkadaşı vardı.İlk başlarda bizi rahatsız etmişti.Daha sonradan sesi çıkmadı.Taki facebooktan sahte bir hesaptan bir kaç gün önce erkek arkadaşıma
"hayatının hatasını yapıyorsun" mesajını atana kadar.Sorasında kendi facemden ekledim kişyi ve banada attığı mesjları farkettim mesjlar diğer kutusuna düştüğü için.
Mesajlarda "sevgilin seni aldatıyor sende köpek gibi sev onu çok iyi tanıyorum o adam sna yaramaz. sen iyi birisine benziyorsun."Ve erkek arkadaşıma hakaret eder mesjlar atmış"
Bende sen kimsin bunu kanıtlayabilrmisin yazdım.Daha sonra mesajları hangi adresten yazdığının göründüğünü farkettim.Adres bilgileri çıkıyor ve adres erkek arkadaşımın eski kız arkadaşının adresi ve bu yüzden onun olduğuna emin olduk.Adres bilgileri yazdığı mesjlar face hesabımızda aynen duruyor.

Ve erkek arkadaşım yüzüklerimi aldı askerden gelince nişan yapıcaz tanıyanlar biliyor.Böyle bir durumda böyle bi şey yaşamak çok kötü.

Şimdi biz bu kişiye suç duyurusunda bulunmak istiyoruz ayrı ayrı hem erkek arkadaşım hem ben.Beni psikolojik anlamda çökertti ve yıprattı.Ne gibi haklarımız var.Neler yapabilirim?Bilgili olan ya da avukat olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurumm

Nie uğraşmayayım yrn öbürgün başka birşey yapmayacağı ne malum neden sinirlerim bozulsun.suç duyurıusunda bulunabileceğimi biliyorum fakat ben tüm haklarımdan yararlanmak istiyorum burda hem tehdit var hem hakaret hemde beni psikojik anlamda yıpratma

Bu bahsettiğim 3 yıl önce olan şeyler ve ta ozmn kız itiraf etti erkek arkadaşıma.görüntü felan yok ayrıca görüştüğü erkeklede konuşmuştu erkek arkadaşımm.

Zamanında konuştum kızla.Kız iki yüzlü yalancı ablası felanda çirkef.Düzgün konuşulmuyor.

Ya kız erkek arkadaşımı aldattııı.Kız yolun yolcusu .Benlede konuştuğunda kendisine söyledim.Erkek arkadaşım da bunu yakaladı konuşmalarını ve ayrıldı ne yapacaktı yani senmi daha iyi tanıyorsun erkek arkadaşımı benmi?
Mevzu o deil zaten kız erkek arkadaşıma yalvardı yediremedi kendisine 3 sene üzerine yine mesj atıyor

Amma gömmüşsünüz yerin dibine kızı.Sanki erkek arkadaşınız çok masummuş gibi.Kız yolun yolcusuysa erkek arkadaşınız ne diye zamanında fark etmemiş de başlamış ilişkiye.Çok komik görünüyor yazdıklarınız buradan.

Dikkat et şikayet ederken de hoşuna gitmeyecek şeyler çıkmasın karşına.

Amma gömmüşsünüz yerin dibine kızı.Sanki erkek arkadaşınız çok masummuş gibi.Kız yolun yolcusuysa erkek arkadaşınız ne diye zamanında fark etmemiş de başlamış ilişkiye.Çok komik görünüyor yazdıklarınız buradan.

Dikkat et şikayet ederken de hoşuna gitmeyecek şeyler çıkmasın karşına.
Fatketti iste 2 ay surdu iliski.Iki ay sorasa bitirdi kizda yakasini birakmadi benden oncede birakmadi.benden sonrada

Engellemek daha kolay bir cözüm olurdu. Deseniz kac kez yapti durmak bilmiyor anlarim ama bir kez size bir kez erkek arkadasiniza yazmis. Anlam veremedim.

Niye herkes erkek arkadaşına takmış anlamadım. Erkek arkadaşının varsa bir hatası o da çıkar ortaya illa ki. Zaten olaylar mahkemeye vardığında her şey açığa çıkacaktır. Kızcağız haklarını öğrenmek istemiş. Bazı yorumlara şaşırdım. İnsanlar sanki erkek arkadaşın kızla görüşmüş olsa zevk alacak gibiler. İnşallah öyle bir şey yoktur ki ben kızın tavırlarından hiç ihtimal vermiyorum.

Sen kanıt kanıt diye diretince iyi kız ayakları yapıp neyse ben susuyorum sizi ayırmak istemem moduna bürünmesi komik değil mi. Kanıtı yok gevelememek için ağız değiştirdi. Ayrıca senin şikayetçi olacağını öğrenip bu şekilde davranmak istiyor olabilir.

Sakın vazgeçme şikayetçi ol. Eline bir şey geçer geçmez önemli değil. O korku kıza yeter bir daha yamacınızda dolaşamaz. Hırs yaparsa daha kötü şeylerle karşılaşır.

Bence erkek arkadaşın da sen de facebook hesaplarınızı aramalara kapatın. Kızın hesaplarını silin engelleyin ve hatlarınızı değiştirin.

Anlatamıyorum heralde o tarz sohbeti erkek arkadaşım yapmadı.Yakaladı anlamakmı istemiyorsun

Neden bu derece geriliyorsunuz ki arkadaşa patlamışsınız da tuhaf geldi? İnsanlar kocalarını tanıyamıyor gerçekten, neden erkek arkadaşınızla ilgili gerçekten kızın dediği gibi bir problem olabileceğini düşünmüyorsunuz? Erkek arkadaşınızdan duyduğunuz şeyleri sanki siz yaşamışsınız gibi anlatıyorsunuz da belki de yalan bunlar? Kız art niyetliyse belasını bulsun tamam da sizin hemcinsiniz yani bir şey bilmeden etmeden erkek arkadaşınızın laflarıyla "kız o yolun yolcusu" gibi çirkin bir laf etmenizi hiç yakıştıramadım. Nacizane tavsiyem bu kadar emin olmayın erkek arkadaşınızdan. İyi akşamlar.

Bi önceki yorumumu bunu görmeden önce yazmıştım. Valla bana en başından itibaren inandırıcı gelmedi hikaye. Yerinizde olsam güvenmezdim. Ne helalleşmesi yani sizle beraberken...

Verileri sakliyorum dava acmayi dusunuyorum cunku ne olursa olsun ben bu uzuntuyu yasamayi haketmedim.Bazi arkadaslar oyle yorum yapiyoki yok erkek arkadasin vsvs erkek arkadasim beni aldatmis olsa ne olur iki turlude burda madur olan benim.Ama hakli olan karsi taraf okdu vay bee.Demekki cirkef olmak gerekiyormus.Kimseye huzur vermemek gerekiyormus

Neden bu derece geriliyorsunuz ki arkadaşa patlamışsınız da tuhaf geldi? İnsanlar kocalarını tanıyamıyor gerçekten, neden erkek arkadaşınızla ilgili gerçekten kızın dediği gibi bir problem olabileceğini düşünmüyorsunuz? Erkek arkadaşınızdan duyduğunuz şeyleri sanki siz yaşamışsınız gibi anlatıyorsunuz da belki de yalan bunlar? Kız art niyetliyse belasını bulsun tamam da sizin hemcinsiniz yani bir şey bilmeden etmeden erkek arkadaşınızın laflarıyla "kız o yolun yolcusu" gibi çirkin bir laf etmenizi hiç yakıştıramadım. Nacizane tavsiyem bu kadar emin olmayın erkek arkadaşınızdan. İyi akşamlar.

Cıks,sevgilicikler hep masumdur;hemcinsler tü kaka...

Cıks,sevgilicikler hep masumdur;hemcinsler tü kaka...

Hayır bir de bir erkeğin lafıyla bir kadına bu şekilde hakaret edilmesini çok yanlış buluyorum. Benim arkadaşım eski kız arkadaşıyla ilgili bu tarz şeyler anlatsa kız için "o yolun yolcusu" demek yerine "sen bu kıza ne yaptın da hala bizimle uğraşıyor, sen görüşmüyor olsan neden bunca sene sonra aklına geldi de karşımıza çıktı" diye sorardım yani. Ne erkekçi kadınlarız ülke olarak:ssz:

Verileri sakliyorum dava acmayi dusunuyorum cunku ne olursa olsun ben bu uzuntuyu yasamayi haketmedim.Bazi arkadaslar oyle yorum yapiyoki yok erkek arkadasin vsvs erkek arkadasim beni aldatmis olsa ne olur iki turlude burda madur olan benim.Ama hakli olan karsi taraf okdu vay bee.Demekki cirkef olmak gerekiyormus.Kimseye huzur vermemek gerekiyormus

Sizin hatanız tanımadığınız etmediğiniz kıza erkek arkadaşınızın lafıyla "o yolun yolcusu" demek. Bir kadın olarak hoş mu yani şöyle bir laf etmeniz? Ayrıca da evet 21 yaşında bir erkeğin lise öğrencisi 17 yaşında kızla ilişkisi de tuhaf. Biri 21 biri 25 olsa tamam da yani, tüm uzmanlar bu tip yaş farklarının ergenlik çağındaki insanlar için doğru olmadığını düşünüyor. Tabii ki sizin yaşadığınız kötü bi şey de belki de erkek arkadaşınız da o kıza kötü şeyler yaşatmıştır. Tanımadığınız insanları erkeklerin lafıyla o... diye yaftalamayın artık:51:

Son düzenleme:
Sizin hatanız tanımadığınız etmediğiniz kıza erkek arkadaşınızın lafıyla "o yolun yolcusu" demek. Bir kadın olarak hoş mu yani şöyle bir laf etmeniz? Ayrıca da evet 21 yaşında bir erkeğin lise öğrencisi 17 yaşında kızla ilişkisi de tuhaf. Biri 21 biri 25 olsa tamam da yani, tüm uzmanlar bu tip yaş farklarının ergenlik çağındaki insanlar için doğru olmadığını düşünüyor. Tabii ki sizin yaşadığınız kötü bi şey de belki de erkek arkadaşınız da o kıza kötü şeyler yaşatmıştır. Tanımadığınız insanları erkeklerin lafıyla o... diye yaftalamayın artık:51:
Burda ben herseyi aciklamak zorunds degilim tum ozelimi ayrintiyla anlatmak zorunda degilim ayrica kizla ilgili bildigim seyler var tanimadan etmeden degil yani.Ben geri zekali bir insanmiyim durduk yere oyle bisey soyliyim.Erkek arkadasimjn lafiyla felanda gidip kiza patlamadim.Aksine daha oncede okdugu gibi kizin laflariyla erkek arkadasima patladim..Ayrica madem anormal burda liseli kizlar 22 _23 yaslarindaki sevgilikerini anlatiyorkar onlara guzel akillar vermeyi biliyorsunz.Ozmn yanlis degilde bu sekilde yanlis oylemi.Sizin suan hemcins dediginiz sey tezat.O hemcinsse ben ne oluyorum.Benim erkek arkadasimi savundugum felanda yok.Ben zaten ne yapayim die danisiyorum.Eger zaten duzgun okumus olsaydinz anlayabilirdinz.Oyle bir duruma getirdinizki karsi taraf masum saf ben onun arkasindan atip tutuyorum.Aldatilmis kendine yediremeyen. Kizin arkasindan atip tutan durumda oldum.Halbuki alakasi yok.

Kızın agzina aldigi laflari ben agzima akmayi utanirim.Bide telefonda alay edio kahkaha atiyo

Burda ben herseyi aciklamak zorunds degilim tum ozelimi ayrintiyla anlatmak zorunda degilim ayrica kizla ilgili bildigim seyler var tanimadan etmeden degil yani.Ben geri zekali bir insanmiyim durduk yere oyle bisey soyliyim.Erkek arkadasimjn lafiyla felanda gidip kiza patlamadim.Aksine daha oncede okdugu gibi kizin laflariyla erkek arkadasima patladim..Ayrica madem anormal burda liseli kizlar 22 _23 yaslarindaki sevgilikerini anlatiyorkar onlara guzel akillar vermeyi biliyorsunz.Ozmn yanlis degilde bu sekilde yanlis oylemi.Sizin suan hemcins dediginiz sey tezat.O hemcinsse ben ne oluyorum.Benim erkek arkadasimi savundugum felanda yok.Ben zaten ne yapayim die danisiyorum.Eger zaten duzgun okumus olsaydinz anlayabilirdinz.Oyle bir duruma getirdinizki karsi taraf masum saf ben onun arkasindan atip tutuyorum.Aldatilmis kendine yediremeyen. Kizin arkasindan atip tutan durumda oldum.Halbuki alakasi yok.

Kimse burda dediğin tarzda akıl vermez arkadaşım. Gözünü aç dedik sadece.

Kimse burda dediğin tarzda akıl vermez arkadaşım. Gözünü aç dedik sadece.

Gözum gayet acik erkek arkadasim oyle bisey yaptigini ogrendigim anda tekmeyi basarim minnet etmem.Kendiside cok iyi biliyor tahammulum yok cunku.Ben sadece danistim bu kizin davranisi ne .once bulustuk sora sadece helalestik sorada benim annem hasta psikolojim bozuk vs gibi davranislarini anlamlandiramadim

Back